Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 16 – 22 iulie 2018 Balanță

Horoscop săptămânal 16 – 22 iulie 2018 Balanță. Săptămâna aceasta va fi una ce va aduce oportunități pentru Balanțe. Pot obține ceea ce își doresc de foarte mult timp. Dar pentru asta, este necesar să cântărească bine lucrurile înainte. În felul acesta se vor asigura că la final vor lua cele mai bune decizii, indifernet despre ce este vorba. Și, deciziile bune vin mereu însoțite de oportunități.

Horoscop săptămânal 16 – 22 iulie 2018 Balanță

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Pe plan sentimental, cei care nu au încă un partenner de cuplu au mari șanse să întâlnească pe cineva. Însă trebuie să fie foarte atenți. Este bine să se asigure înainte că este o persoană alături de care ar putea încerca să aibă o relație. Nu trebuie să își asume riscuri doar de teama că altfel vor rămâne singuri. Totul se va întâmpla la momentul potrivit. Cei ce au o relație, vor decide să treacă la următorul nivel, să facă următorul pas.

Cariera Balanțelor este foarte importantă în această perioadă. Iar asta se vede cel mai bine. Balanțele vor fi răsplătite pentru tot ceea ce au făcut în ultima vreme la locul de muncă. Au investit timp și suflet, așa că este firesc să apară rezultatele. Este posibil să li se ofere un alt loc de muncă. Dar, înainte de a lua decizia finală, este bine să se întrebe dacă le avantajează sau nu această schimbare ce va fi una majoră.

Starea de sănătate a Balanțelor va fi una bună în aceast săptămână. Totuși, odihna este necesară și recomandată. Și asta deoarece oboseala acumulată începe să își spună cuvântul. Balanțele nu trebuie să uite că nimic nu este mai important decât sănătatea.

Banii vin și pleacă în această săptămână. Și asta deoarece Balanțele vor cheltui destul de mult pentru a achiziționa anumite lucruri. Atâta vreme cât le sunt utile, nu trebuie să apară sentimentul de vinovăție la gândul că s-au cheltuit mulți bani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top