Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 14 – 20 ianuarie 2019

Horoscop săptămânal 14 – 20 ianuarie 2019. Această săptămână va clarifica o serie de aspecte pentru majoritatea semnelor zodiacale.

BERBEC: Săptămâna debutează în forță. Multe emoții îți vor da târcoale pentru că ești în așteptarea unor răspunsuri din punct de vedere profesional încă din 2018.

Ai parte de o săptămână la foc automat.

TAUR: Gândurile tale se concretizează încet-încet, iar asta te bucură foarte tare. Unele planuri mai vechi văd lumina zilei.

Poate fi vorba despre o relație nouă, o evoluție din punct de vedere carieristic sau un câștig nesperat.

GEMENI: E adevărat că această săptămână poate fi una deprimantă pentru că se trezesc în tine tot felul de amintiri.

Ai parte de multe zile în care te gândești cum ar fi fost dacă… însă regretele nu mai au sens acum.

RAC: Principala ta provocare va fi restabilirea unor relații de rudenie. Vei fi pus în fața unor decizii greu de luat.

Ai noroc în dragoste și asta te va menține pe linia de plutire. Persoana iubită te va urma indiferent ce vei hotărî.

LEU: Primești oferte paralele cu jobul tău actual, de nerefuzat, iar asta înseamnă mai mulți bani în buzunare, deci mai multă distracție.

FECIOARĂ: Pentru tine se anunță o perioadă încărcată de emoție. Te desprinzi de anumite amintiri și realizezi o serie de greșeli pe care le-ai făcut, unele ireparabile.

BALANȚĂ: Săptămâna începe într-un mod favorabil din punct de vedere profesional. Nu duci lipsă de bani și nici de idei de investiții.

Același lucru este valabil și în viața ta amoroasă. Vrei tot timpul ceva noi, experiențe inedite de care vei avea parte.

SCORPION: Cu iubirea stai bine, la fel și cu banii. Începi un drum promițător, plin de entuziasm, plin de surprize plăcute din toate părțile.

SĂGETĂTOR: Unele regrete se sting și se nasc speranțe noi. Ai parte de un restart binemeritat. Ești în fața unor noi decizii, iar de data asta lucrurile par să se îndrepte spre bine.

Ar fi indicat totuși ca în această săptămână să nu începi afaceri noi. Mai stai o perioadă pe tușă și analizează cu atenție toate oportunitățile.

CAPRICORN: Ai parte de revelații incredibile și poți să fii liniștit de acum înainte.

Din punct de vedere amoros apar tot felul de cumpene cauzate de lipsa de încredere în primul rând în tine și apoi în partenerul de viață.

VĂRSĂTOR: Încurcate mai sunt căile Domnului, iar săptămâna aceasta va fi una revelatoare și pentru tine. Îți calci pe inimă și faci lucruri de care până acum îți era teamă.

Trebuie să te concentrezi pe propria ta bunăstare, să lași tot răul în urmă. Vei avea parte de ajutor, dar trebuie doar să știi să și îl primești.

PEȘTI: Legăturile tale încep să se dezlege pentru că perioada care vine din an îți va lua vălul de pe ochi. Vei avea parte de o serie de surprize plăcute.

Stai bine din punct de vedere financiar, iar ceea ce trebuie să conteze de azi înainte este buna organizare a activităților tale zilnice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top