Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 Fecioară

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 Fecioară

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 Fecioară. După o perioadă în care lucrurile nu au fost de partea lor, nativii zodiei Fecioară se simt extrem de pregătiți pentru lucrurile care urmează în viața lor.

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 pentru fiecare zodie

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral săptămânal 18 – 19 august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Unii își schimbă serviciul, în timp ce alții se mută în casă nouă, așa că au nevoie de toată energia de care dispun pentru a trece cu bine peste aceste schimbări. Însă Fecioarele știu că este cel mai bun lucru care li se poate întâmpla, așa că sunt extrem de nerăbdătoare și privesc cu multă seriozitate schimbările și tot ce se întâmplă în jurul lor.

Nativilor zodiei Fecioară li se recomandă în aceste zile să își îmbunătățească relațiile cu cei din jur. Fie că este vorba despre familie, despre prieteni sau despre colegi, Fecioarele trebuie să învețe că „vorba dulce mult aduce”. Alți nativi, în schimb, vor încerca să repare anumite greșeli pe care le-au făcut și vor avea succes, căci astrele sunt de partea lor.

Ajutorul necondiționat și sprijinul nu vor fi trecute cu vederea de către cei cărora li se oferă. La serviciu, lucrurile sunt calme, iar zilele vor trece mult mai ușor ca de obicei. Cei care își caută un loc de muncă au mari șanse să fie sunați zilele acestea și să primească o ofertă bună. Ceilalți, care au un loc de muncă stabil, sunt sfătuiți să își termine sarcinile la timp, pentru a nu primi reproșuri din partea șefilor.

Nativii zodiei nu au mari șanse să cunoască pe cineva special zilele acestea

Nativii zodiei Fecioară care sunt singuri nu au prea multe șanse ca să cunoască pe cineva interesant. Sunt perfecționiști, iar zilele acestea nu sunt dispuși să accepte anumite flirturi sau gesturi din partea unei alte persoane. Cei care au un cuplu deja sunt sfătuiți să fie mai blânzi cu partenerul de viață și să evite discuțiile. Reproșurile nu vor fi privite cu ochi buni zilele acestea, așa că ar trebui să se abțină.

Starea de sănătate este excelentă pentru mulți nativi ai zodiei Fecioară, însă unii dintre ei resimt oboseala din ultimele săptămâni. Este o perioadă foarte bună pentru o scurtă vacanță, în care să își încarce bateriile alături de cei dragi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top