Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 10 – 16 septembrie 2018 Leu

Horoscop săptămânal 10 – 16 septembrie 2018 Leu. Este o săptămână în care nativii zodiei au ocazia să cunoască o persoană specială și să înceapă o nouă viață alături de această nouă iubire.

Leii primesc semnale interesante din partea unei persoane și trebuie să hotărască repede dacă vor să înceapă o relație cu acea persoană sau să se retragă pentru a nu-i provoca suferință. Nu trebuie să îi deruteze pe acești oameni, deoarece le-ar putea crea speranțe și nu este de dorit acest lucru. Trebuie, de asemenea, să fie mai atenți la situațiile care le pot crea emoții și stres puternic și să le evite cât se poate de mult.

Nativii zodiei se simt în formă și vor să cunoască în oraș, să cunoască persoane noi și să petreacă până în zor. Nu vor rata weekendul pentru a face noi cuceriri.

Și la serviciu lucrurile vor merge foarte bine pentru nativii Leu și, chiar dacă vor avea multe sarcini de rezolvat, nu se vor plânge de aceste lucruri. Dacă este un loc de muncă la care țin foarte mult, zilele acestea pot face performanță, iar șefii nu vor trece cu vedcerea peste aceste lucruri.

Dacă au bani în plus zilele acestea, Leii sunt sfătuiți să îi investească, dar cu măsură și să păstreze și economii pentru zilele negre. În weekend, anumite întâlniri cu persoanele dragi s-ar putea termina cu niște sume de bani pe care aceste persoane le pot da Leilor. Chiar dacă este vorba despre o sumă mică, acest gest va fi extrem de apreciat.

Nativii Leu care pleacă în vacanță au parte de surprize de neuitat

Se prefigurează niște zile liniștite pentru cei care au un cuplu de mult timp. Iar cei care pleacă împreună în vacanță vor avea parte de experiențe de neuitat. Pentru a evita anumite situații neplăcute, nativilor li se recomandă să aibă mai multă grijă la bagaje, precum și la la alimentele pe care le consumă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top