Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Gemeni

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 19-25 noiembrie 2017 – GEMENI

Horoscop săptămâna 19-25 noiembrie 2017 – GEMENI: Pentru Gemeni, lucrurile sunt amestecare. În plan social, treaba merge de minune, dar nu aş spune că se întâmplă acest lucru şi în plan personal. În plus, ar trebui să fie niţel atenţi la sănătate.

Ca să facă progrese aşa cum îşi doresc, Gemenii trebuie să acţioneze calculat şi să nu se grăbească să tragă concluzii.

Oricum, circumstanțele vor fi o parte a acestui joc al destinului, dacă vreţi. Iar aici nu vorbesc despre faptul că duşmanii lor sunt extrem de activi, ci și despre propriile greșeli.

CITEȘTE HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNAL PENTRU MINERVA, INTEGRAL. DĂ CLICK PE ZODIA TA CA SĂ CITEȘTI PREVIZIUNILE ASTROLOGULUI MINERVA: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Acestea rezultă din faptul că au informaţii disparate sau nu suficient verificate. Deci, le este recomandat să acţioneze cu calm şi cu încredere.

Afectiv, vom putea asista la separări, despărțiri, ba chiar divorţuri cu tam-tam. Periculoase sunt mai ales ales zilele de 23 şi 24 noiembrie, când lucrurile par să ia o turnură neaşteptată, conflictuală.

Atenţie la relaţiile extra-conjugale, că ar putea să o zbârcească rău de tot, mai ales în a doua parte a lunii.

Pentru cei singuri, persoana care va apărea în viaţa lor le va transforma existenţa într-un vârtej. Îi va ţine mereu cu sufletul la gură, mai ales că relaţia se dovedeşte a fi una extrem de volatilă. Nu ezitați să spuneţi adevărul, fără a înfrumuseţa faptele.

Profesional, lucrurile se schimbă. Creativitatea lor proverbială e pusă la încercare, dar rezultatele pot să îi surprindă până şi pe ei. Vor primi propuneri interesante, dar să fie atenţi ce discută sau ce semnează, deoarece Luna neagră le tranzitează tocmai casa comunicării şi nu m-ar supride să afle a doua zi, după discuţii, că planurile au căzut.

Aş vrea să dea o atenţie mai mare relaţiilor cu colegii, rutinei cotidiene. Se pare că de acest lucru va depinde foarte mult cariera lor viitoare. Dacă au propria afacere, este momentul să se gândească la extindere.

Totuși, e importanat să nu se grăbească să îşi pună încă ideile în practică. Alţii ar putea afla despre o boală profesională care, mai devreme sau mai târziu, ar putea necesita intervenţie chirurgicală.

Sectorul financiar este bine susţinut. Banii vin şi se duc, iar ei sunt fericiţi că nu mai trebuie să-şi facă probleme că nu au cu ce să-şi plătească facturile sau că nu au ce pune pe masă a doua zi.

Interesant este că unii ar putea primi o sumă ca moştenire, cel mai probabil de la părintele de sex opus.

Poate că e vremea să fie mai atenți la sănătate. Femeile, la problemele de natură ginecologică şi hormonală, iar bărbaţii la colon sau la prostată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top