Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Varsator 27 noiembrie – 3 decembrie 2016

Varsator – o saptamana destul de dinamica pentru acesti nativi, marcata pe de o parte de o serie de oportunitati carora vor trebui sa le faca fata, au o pereche de Aripi care se ridica spre zona creativitatii, a originalitatii, a inventivitatii, a carierei si a ajutorului neconditionat, pe care numai ei stiu cum sa il ofere.

Pe de alta parte, sunt stresati de influxurile Careului in T cu focar conjunctia Venus – Pluto, care ii face ceva mai susceptibili, ii interiorizeaza si ii restructureaza interior peste noapte. Tensiuni, bani risipiti care incep sa se adune, probleme de sanatate pe fond nervos, uneori destabilizari emotionale.

CITESTE SI: CUM ARATA 2017 DIN PUNCT DE VEDERE NUMEROLOGIC

Cei tineri care pleaca la munte la sfarsitul saptamanii, sa fie atenti pe unde merg; sa nu se apuce sa faca pe grozavii ca ei cunosc drumul sau stiu o scurtatura care ii poate duce mai rapid la locul dorit, pentru ca ar putea sa aiba parte nu doar de intalniri de gradul 0 – ursi, lupi, vulpi, rasi sau mai stiu eu ce animal, dar si de mici accidente la nivelul labelor picioarelor, risca sa se si rataceasca si de aici o intreaga nebunie; deci, prudenta si atentie.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top