Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Leu

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 19-25 noiembrie 2017 – LEU

Horoscop Minerva săptămâna 19-25 noiembrie 2017 – LEU: Ambițiile personale și problemele profesionale ar trebui să fie prioritare pentru ei. Cum Casa carierei este goală, ne se întrevăd prea multe schimbări în această direcţie.

Inițiativa personală și munca serioasă vor aduce rezultate exclente pentru acești nativi.
În general, vor avea rezultatele dorite pe toate fronturile, fără excepție. Desigur, acestea vor fi direct proporționale cu efortul depus.

CITEȘTE HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNAL PENTRU MINERVA, INTEGRAL. DĂ CLICK PE ZODIA TA CA SĂ CITEȘTI PREVIZIUNILE ASTROLOGULUI MINERVA: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Afectivitatea lor stă sub semn plutonian. Forţe ascunse se dezmorţesc, se trezesc la viaţă. Încep să înlăture tabieturile, obiceiurile, să-şi modifice felul în care văd lucrurile.

Acum, se pot răsfăţa satisfăcându-şi o dorinţă sau un vis. Dar tot acum trebuie să acorde prioritate rațiunii și nu dictatelor inimii.

Pentru mulți, aceasta va fi o adevărată provocare, dar să nu se sperie. Nu se întrevăd probleme serioase, deși ar putea să răbufnească un conflict deloc de neglijat cu cineva din familie.
Cel mai bun consilier al său va fi acum mintea sa.

Logic ar fi să ceară sprijinul celor mai în vârstă, mai cu experienţă. Pentru că unii Lei sunt măcinaţi de interogații existenţiale, în unii se dau bătălii care le şubrezesc încrederea în ei.

În fine, alţii sunt surprinşi de uşurinţa cu care renunţă la vechi convingeri cu aer de idei fixe. Și se abandonează acestui proces de epurare cu o plăcere ludică.

Zilele de 23 şi 24 noiembrie sunt zile cruciale pentru unii dintre ei.

Profesional, aş spune că au intrat în linie dreaptă, schimbările preconizate se produc. Să fie atenţi doar că orice numire pe care o pot primi acum e în pericol să fie anulată până la mijlocul lunii viitoare, când Mercur va fi retrograd.

Este posibil să apară situații extrem de favorabile dezvoltării afacerilor proprii. Norocul va fi de partea lor, dar acesta depinde de cât sunt de capabili să se concentreze, de cât sunt de atenți și de adaptabili.

Abilitatea de a se adapta la circumstanțele schimbării va fi extrem de importantă. Și asta pentru că dinamica etapei implică o schimbare permanentă a poziției și a direcției.

Venus este în Scorpion şi face un aspect armonios cu Neptun din Casa afacerilor. Zile benefice: 20 şi 21 noiembrie.

Financiar nu există stres. Dar asta în măsura în care nu se apucă de vreo investiţie. Este adevărat au fler financiar, dar parcă nu e prea adecvat zilelor noastre.

Dacă tot vor să facă ceva pe măsura lor, să facă bine să se sfătuiască cu cei care au experienţă în domniu, ca nu cumva să arunce banii pe fereastră.

Câștigurile pot veni dinspre mass-media și noile tehnologii. Pot avea parte de profit din investiții în domeniul imobiliar, în construcții și comerț. Zile periculoase sunt 19, 20, 22 şi 24 noiembrie.

În ceea ce privește sănătatea, scăderea bruscă de presiune se resimte la nivel articular, în special zona cefei şi a spatelui.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top