Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Pești

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 11 – 17 februarie – PEȘTI

Horoscop Minerva săptămâna 11 – 17 februarie – PEȘTI: Acești nativi își continua starea de reverie și asta este comun luna aceasta, tuturor semnelor de apă, deoarece Neptun își continuă călătoria nu doar pe cer ci și prin semnul pe care îl stăpânesc.

Există o energie luminoasă, care îi împresoară blând și face să-și exprime respectul pentru cineva sau ceva. Mulți dintre ei ar putea să se gândească să plece în spații neexplorate mental dar chiar și fizic acum.

Previziuni integrale Horoscop Minerva săptămâna 11 – 17 februarie 2018

DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A-ȚI CITI HOROSCOPUL: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Săptămâna pentru ei aduce multe șanse, vor urma suișuri și coborâșuri în sine, dar tema generală este să se conecteze la iubirea universală, iar în mediul lor, celor care sunt singuri, astrele le-au pregătit o întâlnire de destin cum nu au mai trăit ei niciodată.

Să viseze și să spere, asta este menirea lor! Ştiu să iasă din orice conflict dar există şi posibilitatea ca succesele lor să fie criticate.

Adică, în același loc de muncă, nu numai că poți obține un altul dar ma sare şi câteva trepte ierarhice deodată spre surpriza contracandidaţilor săi.

În ce priveşte emoțiile personale, cei care sunt singuri şi-ar putea întâlni cu ușurință soarta, în sensul cel mai bun al cuvântului.

Trebuie totuși luat în considerare faptul că nu este vorba neapărat despre dragostea propriu-zisă, deși este posibil și asta, ci mai de grabă despre o relaţie de prietenie, un fel de unitate emoțională între un student și un mentor spiritual.

Este o etapă bună, de progres, care le va da încredere, totul este să nu se grăbească. Ar putea însă întâlni pe cineva care să facă să le ticăie inima, la petreceri de familie și evenimente sociale undeva în jurul lui 8 iulie.

Caută perfecțiune în partenerul său ceea ce nu este ideal pentru dragoste sau relații pe termen lung. Acest lucru ar putea avea efect asupra deciziei unor cupluri de a avea un copil.

Există o mulțime de posibilități, dar acum mi se pare firesc să se concentreze pe acele persoane care le sunt dragi fără să încerce să le domine.

Să acţioneze cu încredere, dar să nu uite să privească în jur că să sesizeze la timp încotro se îndreaptă, deoarece atenția și capacitatea de a se adapta rapid situației le va permite să obțină ceea ce doresc, depășindu-şi duşmanii ştiuţi sau potențiali. Dacă vor să câștige inima cuiva, nu va avea un moment mai bun.

Indiferent însă ce va fi, să nu forțeze lucrurile, în special, situațiile dificile legate direct de familie ci să le trateze direct doar dacă este absolut necesar, dacă ţine însă de o dilemă aceasta se va transforma rapid într-un conflict. Indiferent de natura aceastuia, îl vor duce într-o direcție în care nu va nicio rezolvare.

S-ar putea ca la locul de muncă, ceea ce fac să se amestece cu adevăratele lor pasiuni în acest moment. Neptun îi îndeamnă să își urmeze pasiunile chiar dacă unor li se pare hazardat ce-și propun.

Posibil ca profesional să ia un alt drum, să realizeze că vor să trăiască pentru ei, pe 13 şi 14 februarie, să nu mai aibă șefi sau colegi răutăcioși, iată de ce nu are trebui să ne mire că fac un pas înapoi, rup cu ceea ce nu le place și pornesc să-și construiască propriul drum.

Venus îi va ajuta la nivel artistic si ar putea apela la creativitatea fără limită ca să creeze ceva pentru sufletul lor și al nostru.

Dacă lucrează în domeniul comunicațiilor, după 15 februarie, le va fi dificil să concretizeze ceva. Lucrurile s-ar putea mișca mai încet sau mai repede pentru ei iar ei să nu fie capabili să proceseze anumite informații decât foarte greu ori să le scape.

Au nevoie de o analiză clară, concisă, cu cheltuieli prevăzute, în limitele cărora trebuie să se menţină. Cei care nu au loc de muncă dar au pregătire în domeniu financiar ar putea să se angajeze într-o instituţie de profil.

Cei care au afaceri pe cont propriu se vor descurca peste aşteptări. În schimb nu este un moment propice pentru experienţe spontane, dar o planificare a acţiunilor cu singurnaţă, va duce la un rezultat pozitiv.

Succesul financiar se obţine prin acțiuni îndrăznețe. Sunt predispuşi spre speculaţii financiare, dar până pe 15 februarie perioada nu le este propice.

Persoanele mai în vârstă din familie, pot avea unele probleme de sănătate care necesită o serie de cheltuieli serioase.

După 15 februarie vor putea obține investiţii pentru proiectele lor. De asemenea, câștigurile vor proveni din rambursări de taxe, redevențe sau de la partenerul de afaceri. Să nu uite că pot face bani manipulând banii altora.

Apoi, se mai pot pomeni că le vin bani din varii moşteniri. Să fie activi, să nu fie rezervaţi, să răspundă pozitiv tuturor provocărilor şi Mercur nu le va goli buzunarele.

Ar putea să fie puțin cam aerieni sau deconectați de la energia pământeană. Posibil să fie nevoiți să se concentreze pe dietă într-un mod mai atent.

Acest lucru ar putea însemna să consume frecvent, cantități mici sau chiar să înlocuiască anumite mese cu piureuri și sucuri nutritive. De asemenea, să fie atenți la aportul de zahăr, deoarece Neptun și Venus pot întinde capcane prin intermediul tentațiilor alimentare de tipul gustărilor și dulciurilor nesănătoase.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top