Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Vărsător

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 11 – 17 februarie 2018 – VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva săptămâna 11 – 17 februarie 2018 – VĂRSĂTOR: Va fi o săptămână destul de dinamică şi de plină de neprevăzut.

Vor obține ceea ce doresc, dar vor realiza, de asemenea, multe lucruri neaşteptate şi chiar ar putea realiza că de ani buni, greşesc, mergând pe un anumit drum.

Previziuni integrale Horoscop Minerva săptămâna 11 – 17 februarie 2018

DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A-ȚI CITI HOROSCOPUL: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Momentul va fi unul de cotitură şi probabil unul dintre cele mai importante din această lună. Să nu le fie teamă să se vadă aşa cum sunt, să se accepte şi să ia lucrurile ca pe un dat divin.

În plin sezon estival, norocul va fi de partea lor şi vor reuşi să îşi atingă obiectivele profesionale dar şi pe cele personale.

Nu vor pierde, deși, dacă vor pot să-și ia mâinile de pe fac și să întoarcă spatele oricărei acțiuni. Ca în orice alt eveniment, au toate șansele, nu trebuie să se îndoiască de sine sau de oportunitățile pe care le au.

Este important acum să obțină cel mai bun rezultat posibil și să câștige experiență în timpul ciclului curent. Dar să fie atenți, deoarece situațiile sunt ambigui.

Pentru ei a venit momentul să decidă și să înceapă să facă ceva asemenea altora, inclusiv a celor din familia sa. Relațiile sociale îi conduc spre responsabilități mai mari. Sunt de luat mari decizii.

Relațional totul stă sub semnul puterii sufletești egală și opusă totodată, ceea ce evidențiază partea spirituală a acestei săptămâni.

Parteneriatele Vărsătorilor au acum o legătură spirituală aparte sau se aprofundează pentru cei care își asumă angajamente pe termen lung.

Semnul lor explorează o nouă ipostază a iubirii. Căile vechi ar putea să nu mai funcționeze, mai ales după Eclipsa parţială de soare din 14 februarie.

Din fericire, acest domeniu al vieții lor primește o și mai mare putere de afirmare și un potențial de a face lucruri extraordinare, reînnoit. Întâlnirea cu cineva, pe neașteptate, poate fi o probabilitate majoră pentru mulți nativi.

Acesta este momentul perfect pentru ca germenii sufletului să facă să îl găsească pe celălalt. Pot fi inspirați pentru realizări artistice de valoare sau să îi găsim gravitând în zona artelor vizuale.

Ce mai, foarte multă armonie și foarte multă iubire, de astă dată și pentru sine, nu doar pentru celălalt.

Evoluția carierei și a afacerilor va încetini ritmul destul de mult. Trebuie să fie toleranți și să aștepte ca lucrurile să vină de la sine sau să se aștepte la o serie de transformări semnificative.

Vărsătorii care nu lucrează pentru ei pot găsi acum un loc de muncă nou. Problema se va referi fie la schimbarea locului de muncă propriu-zis, fie la unele schimbări, pur tehnice, la locul de muncă.

Trebuie să se folosească de acest moment, altfel vor pierde o oportunitate excelentă de a-și îmbunătăți confortul în interiorul procesului de muncă.

Și vorbesc acum despre confortul care va influența direct productivitatea muncii. Acest lucru este valabil și pentru Vărsătorii care au propriile afaceri.

Este timpul să se gândească serios la schimbările de personal. S-ar putea să fii mers greșit, o bună perioadă de timp, într-o anumită direcție iar acum a venit momentul să revină la drumul cel bun, nu trebuie să se grăbească cu astfel de decizii, ci să sesizeze momentul când o vor putea face, să mizeze pe feelingul lor.

Finanțele lor ar putea fi în creștere pe tot parcursul lunii februarie. Este important să acorde atenție lunii în creştere după eclipsa parţială de Soare din 14 februarie.

Au o mare putere de a crește energia fluxului financiar, deoarece această energie îi poate aduce în centrul unor evenimente cu oameni care doresc același lucru ca și ei iar sincronicitatea nu le va fi deloc străină în tot acest timp.

Sunt posibile călătorii pe neașteptate, susținute permanent de Jupiter din Scorpion, ceea ce ar putea crește potențialul de câștig sau le va oferi un sprijin suplimentar de care au nevoie pentru finanțarea suplimentară a proiectelor pe care le susțin. Umplerea contului de economii va fi tema acestei luni.

Totuși sănătatea lor va fi delicată după a 15 februarie și reclamă mai multă atenție. Este posibil să trebuiască să țină o dietă sau să schimbe ceva în modul lor de alimentație. Nivelul energetic va fi scăzut și de aici starea de oboseală, de aceea trebuie să doarmă cât mai mult.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top