Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Leu

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 11 – 17 februarie 2018 – LEU

Horoscop Minerva săptămâna 11 – 17 februarie 2018 – LEU: Inițiativa personală, cuplată cu munca grea, va aduce rezultate exclente pentru personalitatea acestor nativi.

În general, pe toate fronturile, fără excepție, vor avea rezultatele dorite. Desigur, acestea vor fi direct proporționale cu efortul depus, dar pentru ei toate vor fi egale, va fi cu adevărat mai ușor decât în ​​alte circumstanțe.

Previziuni integrale Horoscop Minerva săptămâna 11 – 17 februarie 2018

DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A-ȚI CITI HOROSCOPUL: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

În domeniul muncii, este posibil să apară situații extrem de favorabile dezvoltării afacerilor proprii sau pentru a crea o bază total nouă și puternică.

Norocul va fi de partea lor, dar acesta depinde de cât sunt de capabili să se concentreze de cât sunt de atenți și adaptabili.

Abilitatea de a se adapta la circumstanțele schimbării va fi extrem de importantă, deoarece dinamica etapei implică o schimbare permanentă a poziției și a direcției.

În sfera relațiilor personale, practic totul va merge conform aşteptărilor, deși abaterile de la drmul inițial sunt posibile, însă vom vorbi despre acest lucru pe îndelete mai jos. Au deja o viziune generală asupra lumii.

Să fie atenţi, să asculte pe toată lumea acum. Argumentele minore nu le vor aduce nimic bun. Acesta este un mare punct de cotitură pentru mulți dintre ei!

Nu trebuie decât să se plieze pe ce le spune sufletul, pe imboldul interior care îl simt, pe înțelepciunea și, bineînțeles, pe inima lor largă!

Ar trebui să nu se repeadă să demareze o relaţie ci să lase lucrurile să evolueze natural și treptat. Vor avea un farmec aparte cu impact puternic supra sexului opus. Nu ar trebui luată nicio decizie privind căsătoria, divorțul sau sarcina în această lună.

Viața de cuplu și sexualitatea Leului vor fi excelente, după cum la fel de bine se vor împăca cu partenerul – 11, 12 și 16, 17 februarie.

Acum se pot răsfăţa satisfăcându-şi o dorinţă sau un vis. Dar exact acum, trebuie să acorde prioritate rațiunii și nu dictatelor inimii.

Pentru mulți, aceasta va fi o adevărată provocare, dar să nu pună la suflet. Nu se întrevăd probleme seroase, deși ar putea să răbufnească un conflict serios cu cineva din familie.

Cel mai bun consilier va fi acum mintea sa. Logic ar fi să ceară sprijinul celor mai în vârstă şi cu experienţă. Pentru cei singuri, luna iulie este un moment numai bun pentru a începe o nouă relaţie.

Este probabil ca unii dintre ei să-şi planifice nunta ceea ce este foarte bine. Doar să nu uite să țină cont şi de dorințele celui care îi este alături, altfel orice slăbiciune îi va fi speculată astral.

Rezultatul nu le va fi de plac și de aceea ar face bine să ascundă orice urmă de egoism și să se concentreze pe schimbările care le sunt necesare, mai ales pe 15 februarie.

Ar fi bine să nu-şi privească munca asemenea unei slujbe oarecare. Să înveţe să se inspire din viaţa lor, din conversaţiile pe care le poartă, din discuţiile cu colegii, din proiectele în care sunt implicaţi, cu energia lor inspirată.

Abordarea plină de bucurie față de viață este domeniul lor nu trebuie decât să decidă ce fac şi pentru ei înșişi.

Atâta timp cât îşi facă munca cu zâmbetul pe buze. Când vine vorba despre scopul vieții, la asta lucrează Eclipsa parțială de Soare.

Este punctul culminant al lunii februarie și s-ar putea să aibă parte de un dar extraordinar, important este să îl vadă. Există mai multe stele fixe în semnul lor ale căror influxuri sunt amplificate de evenimentele astrologice care au loc în această lună.

Regulus, de exemplu le cere să ia frâiele puterii în mâinile lor deoarece numai aşa vor simţi că sunt conducători.

Vor fi atacaţi în multe moduri în această lună. Vor avea mai multe responsabilități suplimentare, pentru că au câștigat cu adevărat.

S-au pregătit pentru acest moment toată viața lor, iar cei care sunt gata, vor experimenta propria putere în acest moment sau vor învăţa o lecție minunată legată de puterea lor de influenţă.

De asemenea, putem spune că oportunitățile financiare îi urmăresc la fiecare pas și vor fi profitabile, după 15 februarie până la sfârșitul lunii.

Câștigurile pot veni dinspre mass-media și noile tehnologii. Aderarea la un grup financiare le va îmbunătăți fluxul lichidităților. Profit prin investiții în domeniul imobiliar, construcții și comerț.

Conexiunea cu mediul casnic, cu casa lor, este foarte importantă pentru sănătatea lor în această lună. S-ar putea să îşi petreacă mai mult timp în deplasare sau în rețea, îşi găsesc în același timp un spațiu intim pentru ei.

Își pot planifica activitățile pe baza bioritmurilor zilnice. Apa aromată cu mentă sau rozmarin și apa de nucă de cocos se vor dovedi a fi benefice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top