Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Gemeni

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 11 – 17 februarie 2018 – GEMENI

Horoscop Minerva săptămâna 11 – 17 februarie 2018 – GEMENI: Săptămâna le va aduce în viaţa nativilor Gemeni promisiuni şi va da o anumită coloratură tuturor acţiunilor, deşi ca anvergură va fi ceva mai puţin zgomotos decât ar face-o de obicei.

Pentru a face progrese aşa cum îşi doresc, Gemenii trebuie să acţioneze calculat şi să nu se grăbească să tragă concluzii.

Previziuni integrale Horoscop Minerva săptămâna 11 – 17 februarie 2018

DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A-ȚI CITI HOROSCOPUL: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Oricum circumstanțele vor fi o parte a acestui joc al destinului, dacă vreţi, iar acest obiectiv nu face referire la faptul că duşmanii lor sunt extrem de activi, ci la propriile greșeli care rezultă din faptul că au informaţii disparate sau nu suficient verificate şi atunci se întorc împotriva lor.

Deci, le este recomandat să acţioneze cu calm şi cu încredere. Trebuie să ştie clar ce anume vor şi să supervizeze apoi modul cum se desfăşoară lucrurile.

Când vine vorba de relații personale, sunt posibile situații ambigui, când este puțin probabil că se vor extazia de plăcere sau vor asuda încercând să găsească soluţii. Să se elibereze de ceea ce nu le mai servește.

Relaţional, sunt într-o poziţie care le permite să meagă până la capătul lumii pentru iubirea vieţii lor. Cei care încă o caută.

Să meargă fără teamă şi să fie numai ochi şi urechi la ce-şi doreşte şi celălalt. Gemenilor singuri le pot spune că vor avea parte de prietenii incredibile şi de contacte armonioase. Ar putea întâlni pe cineva la un eveniment la care să fie amândoi invitaţi.

Încă de la prima privire ar putea simți că aceasta este persoana pe care au așteptat-o atâta timp. Mă aștept ca această întâlnire să se producă undeva la mijlocul lunii august.

Să fie atenţi şi deschişi, pentru că s-ar putea să nu fie ceea ce şi-au imaginat, dar să aibă parte de o conexiune sufletească aşa cum au visat! Asteroizii iubirii lucrează pentru ei luna aceasta, ba chiar aş spune că îi favorizează.

Tot acum ar putea să vindece o rană care are legătură cu propriile relații de iubire sau de prietenie.

Dragostea pluteşte în aer, mai ales pe 14 și 15 februarie și nu trebuie decât să danseze pe ritmurile ei şi să potrivească intensitatea tonului pentru iubirea care lucrează pentru ei în această lună. Au multe de învățat despre cum să-şi folosească propria energie când vine vorba de iubire!

În sfera profesională, mi se pare important să subliniez că Gemenii vor experimenta multe lucruri interesante. Primul se va petrece probabil în prima zi a săptămânii, celelalte se vor petrece undeva după 15 februarie.

Evenimentul din 12 februaroe, se referă la o promovare sau la o ofertă de muncă într-o altă instituţie, firmă mare ş.a. şi aş spune că este o funcţie de conducere. Aş vreasă dea o atenţie mai mare relaţiilor cu colegii, rutinei cotidiene căci, se pare, de acest lucu va depinde foarte mult cariera lor în viitor.

Dacă au propria afacere, este momentul să se gândească la extindere, dar să nu se grăbească să îşi pună ideile în practică încă.

Nu de alta, dar săptămâna aduce și o notă de agresivitate! Să nu permită ambiguităţi, să nu își arate slăbiciunile oricui chiar dacă sunt prieteni, în caz contrar, există un risc maxim să îi piară iniţiativa.

Își pot crea propriile situații prin acțiuni de forţă, nu este nevoie să își folosească farmecul personal şi nici să apeleze la relaţii sociale, nu trebuie să depindă de nimic ci să fie ei, dar în acelaşi timp să dea dovadă de tact, de diplomaţie şi de cooperare.

În domniu financiar au de muncit serios, de învăţat nişte lecţii pe care trebuia să şi le fi însuşit demult.

Nu le va fi prea moale pentru că vor trebui să înveţe cum să-şi administreze bugetul, cum să cheltuie zilnic.

Se vor pomeni întrebându-se dacă au planificat lucrurile cu atenţie sau au făcut-o doar din capriciu, ce îşi doresc să facă pe termen lung, au în mână un atuu forte sau s-a dus totul pe apa sâmbetei.

Eclipsa parțială de Soare din Vărsător de pe 14 februarie, le este benefică pentru a face o mișcare dorită atunci când vine vorba despre creativitate şi să pună în scenă un proiect de anvergură, un proiect de genul, las ceva în lume.

Este vorba despre eliberarea unor frici aici și despre recunoașterea creativităţii lor. Au potențialul de a câștiga bani din propria comunicare, întrebarea este câtă importanţă acordă ei acestui moment.

Sănătatea nu le va ridica probleme, în măsura în care au un regim de viaţă adecvat. Apelează la remedii naturale mai de grabă decât la cele alopate. Un mic dejun sănătos şi un prânz hrănitor sunt secretul pentru o viaţă sănătoasă.

Este important să se concentreze şi să-şi îndrepte atenția asupra unei alimentații care are drept sursă pământul, în special, legumele cu frunze verzi – varza kale, apio, avogado, plante aromatice verzi, salatele.

Culoarea galbenă le este benefică, deci să consume-banane, ghimbir, turmeric, să-şi facă măști de argilă, să folosească sarea de mare, mierea manuka și ceaiul de lămâie, toate le sunt benefice în aceste momente.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top