Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Berbec

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 11 – 17 februarie 2018 – BERBEC

Horoscop Minerva săptămâna 11 – 17 februarie 2018 – BERBEC: Ambiția va fi punctul forte în această săptămână și va culmina cu evenimente care să le deschidă și să le permită, cu adevărat, să se afirme într-o lumină nouă.

Tot acum este posibilă o călătorie, hai să îi spunem cu caracter de epifanie, de autodescoperire, care le va permite să rezoneze armonios în preajma celei de-a dua eclipse, este vorba despre cea de pe data de 14 februarie, o eclipsă parțială de Soare, la prietenii lor din semnul Vărsător.

Previziuni integrale Horoscop Minerva săptămâna 11 – 17 februarie 2018

DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A-ȚI CITI HOROSCOPUL: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Își vor asuma rolul de leader de grup sau vor lucra la un proiect care contribuie la bunăstarea tuturor și în care vor da tot ce au ei mai bun. Cooperarea și consensul vor fi semnificative şi definitorii pentru propria stabilitate.

Sunt de aşteptat afirmarea proprie și acțiunea îndrăzneață dar ţinând cont de nevoile celor din juru vostru.

Vor fi umărul pe care se poate plânge cu uşurinţă. Este important să înțeleagă că au de a face cu o perioadă dinamică şi probabil le va cere să fie mobili și activi în mai multe domenii.

Dacă lucrează pentru ei, iulie va fi luna ideală pentru a-şi promova afacerea şi produsele. Dacă sunt angajaţi vor decoperi probabil, mijloace noi de administrarea a veniturilor, lucru plăcut și util.

Am putea vorbi despre momente de evaluare a relațiilor existente sau de stabilirea unor noi contacte.

Este posibil ca cei singuri să întâlnească pe cineva în perioada vacanţei sau a concediului, dar totul va rămâne la nivel de distracţie.

Au tot ce le trebuie pentru a se asigura că lucrurile mer bine pentru voi, mai ales dacă vă doriţi un copil, acum este momentul să îl concepeţi şi îi veţi lua prin supsindere atât pe prieteni cât şi pe adversari.

Dar asta nu înseamnă că musai trebuie să le intre în cap că sunt cei mai buni sau super-eroi.

Mai mult, partenerii de viață dau dovadă de inventivitate, și zilele Berbecului se dovedesc extrem de colorate ceea ce nu va permite căderea în rutină – 11, 12 15 și 15 februarie.

Am o singură observație, dacă sesizează un potențial conflict, să facă orice ca lucrurile să nu degenereze, deoarece intervenția în forță nu va face altceva decât să pună paie pe foc.

Berbecii singuri vor fi cei care vor beneficia, cu adevărat, de prieteni, vor cunoaște pe cineva asemenea lor și vor înțelege că mesajul stelelor pentru ei este unul de binecuvântare.

Cariera și munca, în săptămâna 12 – 16 februarie, le-ar putea aduce curajul de a-și asuma propria afacere și să-și descopere numeroase talente, capacitatea de a crea altfel decât au făcut-o până acum sau să facă ceva care este complet inspirat de propriile sale intuiții.

Atenția lor este cu adevărat centrată pe spiritualitate și se pot angaja în proiecte care țin de vindecarea spirituală.

Sunt pe cale să îmbrățișeze o călătorie interioară care îi inspiră foarte mulți oameni și schimbă vieți. Mulți se vor vindeca prin ceea ce află despre sine acum, mai ales pe 12 și 13 februarie.

Mergeți înainte, treceți de ingratitudinea unora și să nu vă fie teamă. Mulți dintre Berbeci își doresc o profesie care să le ofere și emoție dar și implicare și mai ales să aibă simțul umorului, iar celor care nu au un loc de muncă, le poate oferi unul, deși eu le-aș sugera să fie prudenți când li se face oferta unor asemenea locuri de muncă deoarece ascund multe capcane care pentru ei vor fi adevărate suplicii.

Săptămâna aceasta este punctul de cotitură financiară pentru Berbeci. S-ar putea ca stabilitatea pe care s-au bazat să fie zdruncinată dramatic pentru că pornind pe cont propriu vor trebui să o ia de la zero iar lor nu le place nesiguranța dar vor înțelege că pentru a pune pe roate ceea ce vor trebuie să lucreze la un anumit nivel de interdependență.

Atenție la zilele de 14 și 16 februarie. Ar putea să cheltuiască niște bani în plus iar cei care sunt implicați deja în proiecte care merg să aibă parte de un flux financiar serios.

Cu toate acestea, banii nu le vor lipsi, dimpotrivă aș spune că sporesc și asta și datorită inteligenței lor financiare, pentru că or fi ei indiferenți cu veniturile lor dar sunt ca un magnet, atrag banii pentru că muncesc și ar trebui plătiți pe măsură.

Posibil ca sănătatea să le facă unele probleme în sensul că nu știu să se relaxeze, de aceea le sugerez să practice pauzele lucrative.

Aș nu vor simți că stau. Dacă vor, seara pot merge la sală, că tot e la modă, sau pot apela la o dietă și tensiunea musculară va dispărea ca prin farmec.

Cei care își doresc un copil să fie atenți, pentru că totul depinde de sănătatea ginecologică a ambilor parteneri, în special cea ovariană la femei. Acupunctura ar putea fi o soluție pentru sănătatea sistemului nervos.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top