Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Leu 10-16 septembrie 2017

Horoscop Minerva Leu 10-16 septembrie 2017 – pentru aceşti nativi sunt posibile, pe 10 şi 11 septembrie, dispute, fie cu copiii, fie cu părinţii pentru nişte cheltuieli care nu se justifică sau nu sunt pe placul lor.

Şi disputa se poate încheia cu o chelfăneală pentru copii. 12 septembrie activează un Careu în T, cu focar conjuncția Luna Neagră – Saturn în casa iubirii, ia vedeţi, nu cumva să apară restanţe taman la un capitol la care vă credeaţi stăpâi pe situaţie.

Posibil să se discute despre o moştenire financiară pe care o credeau sigură şi deodată se pomenesc că mai sunt rude care se angajează în masa succesorală. Sau cei care se credeau stabili pe un post să se pomenească pe o altă poziţie, evident inferioară. Tot acum pot apărea probleme cu cineva vârstnic din familie, boală sau un proces neaşteptat, opoziţia Soare – Neptun tensionează lucrurile.

14 septembrie le poate aduce rezolvarea a unor probleme, le poate certifica o anumită poziţie care să le aducă liniştea financiară, spaime pe care le-au trăit să se risipească acum ca fumul. Comunicarea cu vecinii sau persoanele în vârstă este acum excelentă. Un alt segment excelent este cel locativ, este posibil ca unii Lei să încheie, în sfârşit, lucrările de renovare la o casă achiziţionată cu ceva timp în urmă.

16 septembrie este o zi excelentă pentru familişti, cei care doresc să-şi întemeieze o familie stabilesc data nunţii, iar cei care îşi doresc un copil ar putea primi o veste în acest sens.

Financiar lucrurile încept, uşor, uşor să se aşeze, se pregăteşte terenul pentru momentul în care Soarele va intra în semnul Balanţei, semn al echilibrului şi a diplomaţiei.

Ca sănătate, aş sugera atenţie la problemele cardiace, mai ales la tensiunea hiperarterială sau la palpitaţii, care se datorează nu atât îmbolnăvirii inimii cât oboselii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top