Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Gemeni

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Gemeni 5-11 noiembrie 2017

Horoscop Minerva Gemeni 5-11 noiembrie 2017: Creativitatea debordantă de care vorbeam şi săptămâna trecută continuă să le aducă beneficii. Vorbim de beneficii de toate felurile, de la cee financiare la apreciere şi recunoaştere. Toate acestea le oferă acel grad de stabilitate după care aleargă ei de multă vreme.

E o perioadă în care vor da dovadă de super-inteligență. 6 noiembrie poate fi o zi specială pentru Gemeni. Atunci, dacă – să zicem – că își vor pune în minte să își provoace dușmanii doar ca să îi învingă pe toate fronturile, nu este decât o chestiune de strategie ca să reușeasca una ca asta.

În zilele de 7 și 8 noiembrie, distracția va fi la ea acasă pentru Gemeni. Vor socializa mai mult, vor ieși mai mult, vor participa la evenimente. E ceva ce le va face bine. Se vor implica în acțiuni de caritate, vor face voluntariat, vor discuta despre un posibil parteneriat de afaceri cu un frate sau cu cel mai bun prieten.

Profesional, sunt pe val. Sunt zile în care Geamănul demonstrează, dacă mai era nevoie, că este omul potrivit la locul potrivit. Mai mult, este posibil să își găsească o a doua slujbă, una part time, care le poate băga bani frumoşi în buzunare.

Niciodată să nu-și subestimeze puterea fanteziei. Iar dacă visează cu ochii deschiși la locul de muncă, ar putea fi un semn că nu se simt împliniți.

Deci, să verifice la ce anume visează ca să poată identifica unde sunt problemele, apoi să încerce să redirecționeze energiile pentru a putea pune în practică ceea ce doresc. E foarte important să nu se lase desacurajați de la primul obstacol ivit!

Spontaneitatea şi comunicarea îi duce pe Gemeni, de cele mai multe ori, în centrul atenției. Dar trebuie să fie atenți să nu abuzeze de poziția aceasta, mai ales pe 9 şi 10 noiembrie.
Dacă reușesc să fie calmi şi ponderaţi, pot găsi răspunsuri acolo unde nimeni nu se gândeşte să le caute.

Gemenii care lucrează în instituţii financiare sau în structuri care ţin de economic pot da lovitura vieţii lor pe 8 noiembrie. Condiţia este – repet – să caute acolo unde nimeni nu se gândeşte.

Pentru unii dintre ei, e posibil să fie vorba şi despre un alt loc de muncă sau despre o ofertă de la o firmă mare sau o instituţie de anvergură internaţională.

Cei care sunt pe cont propriu discută, discută şi semnează. Lucru care nu este rău deloc.
Afectiv, nu aş putea spune că lucrurile merg ca pe roate pentru simplul motiv că ei sunt foarte detaşaţi sentimental.

Din această detașare apare riscul ca relaţia să ia o întorsătură neplăcută, cu o finalitate neaşteptată. Din acest punct de vedere, cel mai bine le merge nativilor care sunt singuri.

Am o recomandare pentru cei care ştiu că au o componentă scorpionică pe axa iubirii: să evite conflictele dure. Există pericolul să devină agresivi! Dacă sunt într-o relație, trebuie să ia măsuri. A venit vremea să o ducă la un alt nivel și am putea asista la o cerere în căsătorie. Da, este greu, mai ales pentru ei, dar trebuie să o facă și ei la un moment dat.

Pentru alte cupluri, viața este și bolovănoasă, cu râpe adânci și urcușuri obositoare. Și doar ei pot găsi calea! O vor face, în special acolo unde există sentimente. Important e să scape de teamă și să caute soluții pentru a-și salva iubirea. Pentru că soluțiile chiar există!

În ceea ce privește sănătatea lor, atât am de spus: zilele astea, pe Gemeni îi pasc răcelile!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top