Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Gemeni 27 august – 2 septembrie 2017

Horoscop Minerva Gemeni 27 august – 2 septembrie 2017 – multă sensibilitate şi creativitate debordantă dar care poate da stări de irascibilitate datorită procesului de creație, mai mult se pot lăuda cu un nou profil nou, o metamorfoză anatomică şi mentală nu cameleonică, ci de substanţă aşa cum nu au mai fost ei de foarte mult timp.

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Profesional este momentul să-şi arate valoarea. Încep să plănuiască tot felul de lucruri încă din seara zilei de 28 august şi vor atinge apogeul şi recunoaşterea oficială undeva după 15 octombrie.

Ar fi bine dacă această creativitate ar fi însoţită şi de o liniştire a lucrurilor din punct de vedere relaţional unde aparenta indiferenţă se poate întoarce împotriva lor.

Cei care au partener un nativ Gemeni trebuie să ştie că atunci când inspiraţia le dă aripi, ei nu mai trăiesc în lumea noastră, normală, ci existenţa lor se circumscrie unei proiecţii care de multe ori ţine de latura geniului.

Iar un geniu nu este niciodată fericit, asta, aşa ca o metaforă, dar trebuie să îi ia cum sunt pentru că ceea ce vor proiecta sau vor lansa în săptămânile următoarte le va aduce beneficii mult timp de acum înainte.

Conjuncţia Luna Neagră – Saturn prin Casa contractelor de orice fel, sugerează că Gemenii parcurg acum o etapă extrem de incitantă, de regăsire a sinelui, de conştientizare a propriului drum şi a misiunii spirituale pe care o au, de profunzime a mentalului; acum sunt capabili să scoată la lumină instrumente spirituale cu ajutorul cărora să-i călăuzeazscă pe cei care au nevoie de un îndrumător.

Sunt susţinuţi cei care au preocupări în domeniul terapiilor alternative – astrologi, parapsihologi, bioenergeticieni, practicanţii diferitelor forme de terepii energetice, psihologii, consilierii de toate tipurile, profesorii, cei care lucrează direct cu oamenii.

Posibile rupturi de relaţii sau răcirea acestora şi în cercurile de prieteni, nu mai vor să frecventeze mediile pe care le frecventau până atunci, caută un al cerc în care să se poată exprima sau care să îi ajute să-şi materializeze ideile dar să le asigure şi ingerinţele financiare în următoarele luni, adică încearcă să scape de toți cei care i-au otrăvit existența într-un fel sau altul – au profitat de pe urma lor, le-au speculat ideile etc.

Sensibilităţile lor ţin în această perioadă de răceli şi de oboseală, deci le sugerez să se odihnească cât pot atunci când pot. Să bea multe lichide, în special ceaiuri, nu negru ci verde, şi să consume fructe şi legume verzi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top