Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Fecioară 9-15 iulie 2017

Horoscop Minerva Fecioară 9-15 iulie 2017- Organizare, reorganizare, acesta este ritmul începutului de săptămână.

și simplu nu pot sta în haos chiar dacă colegii lor păstrează curățenia la locul de muncă sau au grijă să nu le lipsească ceva, ei tot nemulțumiți sunt. Cel mai bine este să-și ia o pauză și să se revizuiscă pe sine, acesta este lucrul cu adevărat necesar pentru ei pentru că într-un final vor realiza că despre altceva este vorba.

CITEȘTE HOROSCOPUL MINERVEI INTEGRAL PENTRU ZODIA TA:

BERBEC
TAUR
GEMENI
RAC
LEU
FECIOARĂ
BALANȚĂ
SCORPION
SĂGETĂTOR
CAPRICORN
VĂRSĂTOR
PEȘTI

Până pe 10 și 11 iulie ar trebui să înceteze cu aceste pretenții, au nevoie de timp pentru ei, au nevoie de bani, au nevoie de răsfățul colegilor și a partenerilor de viață, iar colegii lor au nevoie de liniște ca să poată lucra.

Vor avea o perioadă de socializare intensă, în familie așa că dacă au chef de sporovăială, acuma pot vorbi o seară întreagă deoarece vor fi ascultați cu plăcere.

Relațional nu sunt atât de preocupați cu organizarea la birou încât să lase vreo oportunitate cu iz de cucerire sau de iubire să treacă pe lângă ele. Asta nu înseamnă că vor sări la primul apel telefonic să facă ce îi spune inima.

Sunt curioasă cât vor fi de spontani dacă vor primi un telefon în care iubitul/iubita să le spună că îi așteaptă la intrarea și le cere să se echipeze urgent pentru că au bilete la un spectacol pe care nu vor să-l rateze undeva pe 12, 13 iulie!?

Pentru cei care cunosc gustul armoniei în cuplu, nu se va pune problema de a face ceva de comun acord, cât de comunicare pentru că este o săptămână cu începuturi și finaluri de proiecte profesionale care îi va marca într-un fel sau altul pe parteneri și îi vor face să lase familia în plan secund.

Când vine vorba despre cariera lor, ar putea fi cel mai bun moment să dea sfaturi în ceea ce privește organizarea de care aminteam la început, este vrmea să bată în cuie proiecte pe termen lung după ce au trecut în revistă toate punctele importante, prioritățile și datele limită pentru realizarea acestora, vor putea trece la treaba pentru că, în ansablu, 2017 ar trebui să fie un an profesional.

Trigonul dintre Chiron şi conjuncţia Soare – Marte, vine să le aducă ceea ce aşteptau ei de multă vreme, soluţiile cu iz de vindecare interioară. Deocamdată nu se pune problema vreunei avansări.

Pentru cei care au afaceri proprii, săptămâna aceasta ar putea fi una a dividentelor, mai ales pe 12 și 13 iulie, apoi își pot lua o mică vacanță ca să-și reîncarce bateriile.

Vor începe să-și plătească dările, datoriile – cei care au așa ceva, să pună în practică dorința de transformare interioară, să pună punct depedențelor financiare – iată o perioadă în care vor spune că nu vor mai arunca banii pe un bilet de loto, vor încheia cu fumatul și o vor rări chiar și cu cafeaua.

Este o perioadă excelentă însă pentru a încheie ultimele codițe financiare – înheie cu un împrumut și reducere cheltuielilor generale, vezi trigonul cu Chiron de care amintem mai sus. Banii vin din abilitatea recunoaște valoarea acestora.

Sănătatea este un capitol căruia oricum îi dau o atenție sporită, dar acum, cu schimbările bruşte de presiune atmosferică şi climaterice, le-aș sugera să fie atenți nu atât la alimentație cât la o disfuncție digestivă minoră, baza unor cronicizări de mai târziu, de tipul gastritelor sau colitelor, care sunt deranjante.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top