Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Fecioară 27 august – 2 septembrie 2017

Horoscop Minerva Fecioară 27 august – 2 septembrie 2017 – cum spuneam şi săptămâna trecută, nativii Fecioară sun beneficiarii unor influxuri astrale menite să le scoată în evidenţă priceperea, cunoaşterea, spiritul analitic dar şi să le provoace.

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Comunică bine, şi cu prietenii şi cu familia, la serviciu le sunt recunoscute meritele, problemele financiare nu sunt.

28 august le aduce încununarea priceperii lor, fie sunt avansaţi, fie sunt stimulaţi financiar, fie decid, în sfârşit că este momentul să vadă de viaţa lor şi să pornească ceva pe cont propriu.

Totuşi, nu vreau să trec mai departe fără să punctez faptul că este posibil ca o veste îmbucurătoare să vină dinspre domeniul medical. De asemenea, este posibilă semnarea unor contracte avantajoase, discutarea unui virtual contract care să le aducă ceea ce aşteptau de multă vreme: resurse şi recunoaşterea meritelor.

Pe 29 august cuplurile aflate în prag de divorţ se pot împăca, cele tinere pot schimba locuinţa, în timp ce vârstnicii se vor bucura de prezenţa copiilor şi nepoţilor.

Pentru Fecioarele singure, se menține un context astral despre care vorbim de câteva săptămâni, îşi pot găsi pe cineva de suflet şi o relaţie care începe cu un banal ce mai faci se poate transforma într-o romantică poveste de dragoste, mai ales pentru Fecioarele mature.

Este posibilă, de asemenea, împăcarea cu partenerul de viaţă de care au fost separaţi multă vreme. Tinerilor le sugerez să fie atenţi la volan, chiar dacă au un autoturism bun nu ştii niciodată care va fi reacţia celuilalt. De asemenea, să fie atenţi cum lucrează cu sursele de electricitate şi aici mă refer, la copii, pentru că ei nu conştientizează pericolul.

Pe 30 august, 1 şi 2 septembrie bucuria scurtei vacanțe poate fi umbrită de vestea legată de minciunile unui personaj din anturajul lor şi decid să scape de el cât mai repede spunându-i-o de la obraz. În acest caz să aibă grija ca discuţia să nu degenereze în altceva.

Atenţie la reactivarea unor boli cronice, în special cele legate de rinichi sau colon, dar şi la stresul care are efecte cardiace!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top