Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Capricorn 6-12 august 2017

Horoscop Minerva Capricorn 6-12 august 2017 – În sfârșit se încheie pentru unii problemele cu legea! O serie de aspecte atentionează că cel puţin în zilele de 9, 10 august, să fie atenţi la felul în care se poziţionează faţă de o situaţia conflictuală, cu iz penal, care implică abuz în serviciu, şantaj şi tăinuire, pentru că nu îi văd deloc bine.

HOROSCOP MINERVA PERIOADA 6-12 AUGUST 2017: ALEGE ZODIA PENTRU A-ȚI CITI HOROSCOPUL COMPLET:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Alţi Capricorni se pot confrunta cu probleme care ţin de sănătate, pot afla un diagnostic care să îi descumpănească, se pot pricopsi cu o dermatită sau o eczemă de care foarte greu vor scăpa. Zile ciudate ca să spun aşa 7, 9 şi 10 auugust.

De asemenea, decizii profesionale care să îi surprindă, decizii care nu au nicio legătură cu ei decât prin prisma vârstei, sunt prea bătrâni pentru a mai ocupa o anumită poziţie în schemă şi chiar li se va cere imperativ să se pensioneze.

Mulţi Capicorni se pot confrunta cu probleme financiare deoarece au absolvit o facultate su o şcoală superioară de câţiva ani şi nu au un loc de muncă. Cert este că aceşti nativi vor avea o săptămână destul de tensionată şi de controversată.

Marte și Uranus, Saturn și Luna Neagră, sugerează schimbări profunde la nivel sufletesc, atitudini abandonate, principii desfiinţate, nu se mai reunosc, ei care erau atât de echilibraţi, ştiau fiecare pas pe care îl vor face, acum, deodată lucrurile nu mai stau în picioare, situaţiile sociale sunt de neconceput, dar spaima cea mai mare vine de la faptul că ei nu se mai recunosc pe ei.

Nimic din felul cum acţionează în prezent nu îi mai reprezintă, ştiu asta dar o forţă interioară îi conduce irevocabil spre ALTCEVA, ceva necunoscut, iată care sunt spaimele lor interioare, teama de necunoscut, nesiguranţa terenului pe care se află. Nu trebuie să le fie teamă ci să se accepte, este primul pas în evoluţia ulterioară. Viitorul cere schimbare şi schimbarea este implementată pe ternul lor ca să spun aşa, depinde de fiecare Capricorn cum va înţelege să facă această schimbare.

Şi profesional, aşa cum spuneam şi mai sus, sunt prinşi în vârtejul schimbului dintre generaţii, cei tineri vin cu idei noi, pragmatice, materiale, cu o strategie agresivă iar Capricornul lucrează cel mai bine sub presiune. Din tot acest zbucium interior, rezultatele se vor regăsi în planul carierei. Zilele de 10 și 11 august pot fi o trambulină excelentă spre ce-şi doresc.

Financiar, problemele se regăsesc sub forma cheltuielilor pe care femeile Capricorn le fac pentru sănătate, dar şi în ideea că trebuie să se pună la adăpost pentru vremurile mai grele. Tot femeile Capricorn se confruntă cu popriri şi penalizări care vin, nu dinspre serviciu, ci dinspre organele abilitate în acest sens. Şi din acest punct de vedere zilele de 10 și 11 august pot fi grăitoare.

Toate frământările de care aminteam, tot zbuciumul pentru a se regăsi, repercutează asupra sistemului digestiv, deci să nu aplice tehnica inaninţiei din lipsa poftei de mâncare ci să se alimenteze şi forţat dacă trebuie!

1 Comment

1 Comment

  1. Aluett

    2017-08-06T10:24:46+03:00 at 2017-08-06T10:24:46+03:00

    Gresit! Capricornul nu lucreaza deloc bine sub stres.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top