Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Berbec 27 august – 2 septembrie 2017

Horoscop Minerva Berbec 27 august – 2 septembrie 2017 – pentru aceşti nativi perioada debutează furtunos, muncesc fără să precupeţască eforturi, se achită în timp record, de obligaţii sau de sarcini.

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Cu toate acestea să nu uite să fie precauți deoarece, indiferent că sunt femeie sau bărbat, trebuie să fie atenţi la sforile care se trag pe la spatelor lor, în special de către o femeie. Este ca şi cum cineva ar atenta la scaunul lor, la poziţia lor şi chiar la relaţia lor.

Să fie atenţi la ziua de 30 august, când Marte, stăpânul lor, aflat în Leu, în Casa iubirii și a creativității, aflat într-o poziţie care îi avantajează, vorbim despre un trigon care îi implică și pe Saturn și Luna Neagră și pe Uranus care se potențează reciproc.

În schimb, pătratul Pluto – Jupiter produce tensiuni pe fondul unor turbulenţe relaţionale, de atitudine, de prezenţă de spirit etc.

Nu cred să le fie puși nervii la încercare, au o configurație interesantă în tema natala, săptămâna aceasta, un Zmeu, deci sfatul meu este să nu dea curs provocărilor dacă vor ca lucrurile să se menţină în matca lor ci să își pună în valoare potențialul artistic.

Pe 28 august ar putea afla că sunt vizaţi fie de o creştere salarială, fie că cineva mai vârstnic din familie decide să le lase o moştenire.

Pe 29 august copiii le pot face surprize plăcute părinţilor sau un cuplu află că vor deveni părinţi.

În acelaşi timp, pe 30 august îi avertizez să fie, în continuare, atenţi, la relaţiile de serviciu sau cu colegii de serviciu, s-ar putea să-și dorească să plece la munte încă de pe 1 septembrie dar o serie de probleme la locul de muncă să îi împiedice să plece la timp ceea ce îi va demoraliza pe unii tineri. Să o ia pe îndelete că nu au intrat zilele în sac.

Pe 2 septembrie, un trigonul de care aminteam, le avantajează pe femeile care lucrează în ONG-uri sau instituţii care se ocupă de diverse aspecte ale vieţii de familie – violenţa în familie, promovarea egalităţii între sexe, egalitatea de şanse ş.a.

De asemenea, le poate aduce fie nişte bani, fie un nou loc de muncă, fie o nouă poziţie socială. Cum îi ia gura pe dinainte riscă să le fie furate ideile aşa că atenţie la ce spun dar asupra acestui fapt îi atenționez deja de multă vreme!

Cât priveşte sănătatea, să bea multe lichide pentru că au o afinitate surpriză cu producerea litiazei renale. De asemenea, s-ar putea confrunta cu stări migrenoase greu de potolit mai ales dacă mai consumă şi oarecare licori bahice. Tinerele ar putea avea o problemă de sănătate care să necesite o intervenţie chirurgicală în regim de urgenţă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top