Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 18 - 24 martie 2018 VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 4 – 10 februarie – Vărsător

Vărsător

Încă de la începutul săptămânii vor avea o mulţime de idei, ceea ce îi va aduce în atenţia şefilor dar şi a colegilor, pentru că aşa cum spuneam nu demult, ei trăiesc în viitor nicidecum în prezent.

Alege direct zodia:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Este momentul să înţeleagă, şi ei şi cei din jur, că dispun de energia necesară ca să le uşureze munca celorlalţi care nu reuşesc să ţină pasul cu ei. Să se mobilizeze în acest sens şi vor face un lucru extraordinar. O legătură neaşteptată cu o persoană extraordinară care face să li se înmoaie genunchii pe 4, 5 și 6 februarie.

Se vor petrece multe lucruri interesante pentru ei dar şi lor înşişi atât în viaţa personală cât şi în cea profesională și cu cât se vor concentra mai bine, să se achite de sarcinile pe care le au, cu atât le va fi mai bine. Cariera lor este într-o etapă înfloritoare nu cred că au de ce să îşi facă probleme. Ar vrea să facă toată lumea ce vor ei dar nu este chiar aşa, vor primi răspunsuri ma mult sau mai puţin satisfăcătoare.

Coupe de fudre este puţin spus pentru ceea ce vor trăi încă de la începutul lunii, persoane pe care până acum nu le-au remarcată, iată că deodată le stârneşte interesul, văd o întreagă viaţă desfăşurându-se sub ochii lor alături de această persoană. Problema este că aceleaşi lucruri se întâmplă şi respectivelor persoane.

Acum însă se descoperă şi realizează câte lucruri îi apropie şi câte pot face împreună. Unde vor să ducă această relaţie numai de ei depinde. Oricum săptămâna 5 –10 februarie se arată deosebit de ofertantă sub aspectul unei întâlniri cum numai odată în viaţă au ocazia să li se întâmple.

Să fie atenţi doar la zilele de 9 și 10 februarie care ar putea reprezenta un risc sentimental inutil, mai ales că nu ştiu cât de adânci sunt apele în care au intrat şi se pot îneca. Dacă nu au o relaţie să se aştepte să se lege una pe negândite.

Însă, sfatul meu este ca în primele două zile ale săptămânii să o lase mai moale cu distracţia. De miercuri au dezlegare şi la distracţie. Se pregătesc pentru o călătorie de cursă lungă în doi? Aş vrea să fie siguri de asta. Dacă şi-au planificat asta conştient atunci să o facă. Pe de altă parte, să nu se implice decât atât cât trebuie. Ce consideră de prisos, să abandoneze!

Sunt adevăraţi vizionari când vine vorba despre noi modalităţi de a face lucrurile şi a vedea ansablul lucrurilor în viitor în urma interacţiunii cu un client sau coleg. Dacă încep să explice aceste idei colegilor, să nu se descurajeze dacă nu remarcă decât o mulțime de priviri goale. Ideile lor sunt minunate, dar ele sunt, de asemenea, cu mult înaintea de timpului lor.

Trebuie să găsească o modalitate de a comunica aceste lucruri atunci când proiectele sunt în fază terminală. În prima săptămână din mai însă, să fie atenţi, că romantismul le va distrage atenţia de la muncă şi ar putea să le piar cheful de muncă. Încep să vadă concreteţea planurilor lor pe 7 şi 8 februarie.

Socializarea pentru ei este un avantaj, deci dacă va fi o petrecere la birou pe 9 februarie, vor fi sufletul acesteia. Chiar dacă sunt aflaţi în mijlocul unei relaţii tumultuoase, neatenţi la ceea ce au de făcut îi poate costa mai mult decât cred, nu de alta dar se petrec lucruri interesante şi nu cred că ar vrea să pierdă! Iată măcar un motiv, să încerce să se adună şi să fie atenţi la ceea ce au de făcut la birou că mă gândesc că nu vreţi să vă pierdeţi job-ul.

Fluxul de numerar ar putea încetini datorită influxurilor negative ale planetelor. Vor exista întârzieri neașteptate în plăţile salariale și trebuie să luați aceste lucruri ca pe un rău necesar, se mai întâmplă şi de astea. Deciziile majore privind investițiile ar trebui să fie suspendate pentru moment.

Planurile și acțiunile financiare necesită o revizuire aprofundată și musai făcute, corecțiile necesare, dar şi liste cu cheltuielile pe care le faceţi ca să puteţi ţine pasul cu nevoile.

Faptul că sunt creativi nu înseamnă că pot face orice, adică să îşi neglijeze problemele de sănătate, adică stresul, odihna şi relaxarea. Să facă plimbări lungi şi să se culce la ore fixe. Pot adopta chiar o dietă luna aceasta cu condiţia să fie stabilită de un nutriţionist.

Alege direct zodia:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top