Connect with us

Revistateo.ro

Săgetător

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 4 – 10 februarie – Săgetător

Săgetător

Nimic nu le place mai mult acestor nativi decât să iasă în compania prietenilor, este pentru ei un exerciţiu de socializare necesar pentru cimentarea încrederii în sine dar şi pentru explorarea spaţiului interior raportat la cel exterior. Aşa că vor profita la maxim săptămâna aceasta de aceste ieşiri, mai ales că le zumzăie prin minte tot felul de idei.

Alege direct zodia:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cu cât însă vor sta să analizeze, să despice firul în patru la începutul lunii, cu atât le va fi mai neclar şi mai păgubos acest mod de a gândi pe 4, 5 sau 6 februarie, ceea ce nu înseamnă că nu trebuie să mai privească din când în când lucrurile prin prima lui de ce sau cum?!

Să îşi concentreze eforturile pentru a vindeca durerile Trecutului și pentru a rupe din barierele unei bune comunicări, ceea ce nu înseamnă că nu mai trebuie să fie atenţi la nevoile celor de lângă ei, cât mai de grabă este o radiografie a propriilor sentimente, a ceea ce simt unul pentru celălalt.

Dragostea și efectele ei vor îmbunătăţii nu doar înțelegerea ci va întări, mai mult, iubirea celuilalt. Pe de altă parte, să nu uităm că Săgetătorii sunt filosofi, că le place să reflecteze asupra necunscutului.

Când vine vorba să le-o ia inima razna datorită iubirii inflamată de dragostea la prima vedere mai ales dacă se află într-o relaţie sau sunt căsătoriţi sunt aşi. Deci, dacă simt imboldul de a intra într-o relaţie romantică, eu le spun să se abţină şi să facă altceva.

Cu cât se vor retrage mai repede, cu atât vor realiza cât de minunat este să faci o pasiune pentru cineva cu adevărat special. Lucrurile însă nu se vor lămuri imediat, chiar din prima zi a săptămânii, este posibil să nu le fie limpede ce simt cu adevărat decât undeva pe 8, 9 februarie.

Din păcate nici această limpezire nu îi va ajuta prea mult. Cel mai bun lucru, în cazul lor, este să încerce să se relaxeze şi să lase lucrurile să-şi urmeze cursul. Indiferent ce se va întâmpla în zilele de 9 și 10 februarie să încerce să se menţină pe linia de plutire.

Ar putea închide ochii la greşelile pe care le fac unii dintre colegi lor şi asta numai pentru că simt ceva aparte pentru ei. Asta nu înseamnă că pot face ce vor cu ei, nu, totul în limitele bunei colegialităţi.

Dacă se pune problema unei promovări cei care vă susţin, cu ghilimelele de rigoare, ar putea să nu fie cea mai bună alegere şi şefii să se întoarcă spre voi. Cel mai bun lucru este să nu daţi prilejul la asemenea interpretări şi nici la asemenea jocuri de culise. Un sfat prietenesc vă prinde bine.

Echipa îi va ajuta să îşi ducă planurile la îndeplinire. Deci dacă vor primi vreo sarcina mai deosebită să nu se sfiască să ceară ajutorul colegilor pentru că munca de echipă pentru ei este adevărat leac. Experiența ar putea fi atât de extraordinară încât ar putea fi începutul unei lungi colaborări. Gândirea creativă este cu adevărat grea pentru cineva care este sufieicnt cu sine şi vor simţi asta pe 5, 6 februarie.

Nici pentru ei segmentul financiar nu este foarte susţinut, aşa că cel mai bun lucrur este să muncească fără să crâcnească şi să strângă din dinţi. Ar putea avea pierderi. De fapt, cei mai mulți dintre ei nu vor putea să realizeze câștigurile planificate.

În ce priveşte sănătatea, ei nu se pot plânge de probleme, totuşi să nu uite că sunt totuşi oameni. Nu este suficient să îşi oxigeneze doar creierul, deși și asta este important. Trebuie să mâncaţi bine, să dormiţi la fel de bine și să vă antrenaţi cu regularitate dacă vreţi să fiţi în formă.

Alege direct zodia:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top