Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Pești

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 4 – 10 februarie – Pești

Pești

Să fie pregătiți pentru o schimbare majoră în viaţa de familie, le va aduce în atenţie probleme pe care le-au neglijat, acestea trebuie rezolvate înainte de a se apuca de altceva.

Alege direct zodia:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Relațiile cu copiii ar trebui să le dea un sentiment de om care ştie ce face, deoarece vor fi nevoiți să deschidă liniile de comunicare pe care tot ei le-au închis. Soarele le va oferă motivația pentru această cale de vindecare.

Luna va debuta pentru ei cumva confuz, înceţoşat, pentru ei doar creativitatea lor, proverbială nu, nu va scădea. Când ceaţa se va risipi le va fi clar ce au de făcut. De asemenea, atenţie la sănătate! Au lucrat până noaptea târziu? Au sărit mesele? Nu au mai fost la bazin?

Trebuie să aibă grijă de sănătatea lor pentru că trebuie să fie în formă pentru ceea ce au de făcut. Dacă au o relaţie cu probleme se gândesc la separare. În partea a doua a săptămânii vor trebui să facă faţă unei probleme de autoritate, dar să nu îşi facă probleme, se vor rezolva. Oamenii îi plac, sunt iubiţi cu toate capriciile lor.

Este posibil să se afle într-un loc care să îi inspire să ia decizii sentimentale, că astea sunt în prim plan. Dacă au avut vise ciudate, cum spuneam mai sus, și nu s-au odihit cum trebuie, totul ar putea să ia o patină neașteptată care ar putea face ca relațiea sau o potențială relație, să nu fie deloc ceea ce pare.

Să o resusciteze că pot! O cină romantică, un film vizionat în doi, plimbări de mână prin parc, să se lase impresionați dar să nu se lase influențat de ele atunci când trebuie să ia o decizie.

Cum mai spuneam, comunicarea confuză poate tulbura apele pe 4, 5 și 6 februarie. Este temporar. Cel mai bun lucru este să se detașeze de și o vor face pe 8, 9 februarie să analizeze toate trăirile și să se convingă că ei sunt stăpâni pe sentimentele lor, că nu îi orbesc și că știu ce fac, convingere care o vor avea.

Să fie atenţi la vocea lor interioară care le semnalează că există o problemă la orizont cu un partener sau un potențial partener. Sunt destul de intuitivi, iar vocea lor interioară este de obicei vocea inteligenţei. Abia vineri se vor simţi cu adevărat minunat, vor fi foarte drăguţi, nu doar vor arăta bine. Mesaje de dragoste? Sunt excelente pentru sufletul lor zbuciumat!

Dacă nu le iese din prima ceea ce vor să facă, să nu intre în panică sau să nu-și facă griji, sunt momente în profesie când multe lucruri nu le putem înțelege, deciziile se iau aiurea, se contrazic. Calm, să lase să treacă valul de buimăceală, adică după ce se liniștesc lucrurile. Să se gândească la ei, este momentul în care trebuie să facă ceva pentru ei, să iasă în evidență prin ceea ce fac.

Lucrurile în jurul lor ar putea să se înrăutățească, atmosfera să se tensionze și chiar vor avea impresia la un moment dat, că lucrurile se vor schimba. Deci să acționeze atunci când simt nevoia și când lucrurile devin clare să se oprească până la limpezirea situației. Este vorba despre lipsa de claritate, un email sau un telefon dat aiurea, vor stârni confuzii pe 4, 5 și 6 februarie. Să ceară explicații punctuale dacă vor să priceapă ce se întâmplă.

Financiar se estimeaza că situaţia lor este foarte bună şi că sunt asaltaţi de oportunităţi de a face bani luni şi marţi. Acţiunile personale sunt necesare pentru a câștiga bani. Joi şi vineri s-ar putea să înceapă să caute oportunități care sunt mai ferme dar şi mai exigente și necesită mai mult efort. Dacă doresc să se reformuleze prin speculaţii financiare, trebuie să fie precauți cu toate deciziile financiare importante pe care le iau toată săptămâna.

Să nu renunţe la pasiunile lor, să nu renunţe nici la sală şi nici la bazin. Este foarte important să îşi mențineți creativitatea pe termen lung! Starea sănătății fizice, mentale și emoționale ar trebui să fie prioritatea lor numărul 1. Dacă au făcut o treabă temeinică din acest punct de vedere, pot începe să se gândească la următoarea întâlnire.

Să se concentreze pe menținerea regimului de sănătate adoptat, să nu piardă nopţile şi nici să nu le sară. Să nu permită nimănui să le tulbure zilele. Stresul nu este bun pentru ei, dar să încerce să nu îi streseze pe ceilalţi.

Alege direct zodia:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

1 Comment

1 Comment

  1. Mimi

    2018-02-05T12:13:19+02:00 at 2018-02-05T12:13:19+02:00

    La mine se potriveste 99 % pentru saptamana asta. Nu creeed…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top