Connect with us

Revistateo.ro

Capricorn

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 4 – 10 februarie – Capricorn

Capricorn

Cred că ar trebui să se aşteptae la o serie de schimbări în munca de fiecare zi, schimbare care la prima vedere pare nejustificată şi totuşi, la una mai atentă, zic că este spre binele lor.

Alege direct zodia:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Să îşi reevalueze obiceiurile zilnice, să le abandoneze pe cele care nu sunt productive, ba mai mult îi obosesc şi chiar le pun în pericol nu doar sănătatea ci şi randamentul. Dacă se simt obosiţi şi plictisiţi veştile bune care vor veni vor avea darul să îi remonteze.

Dacă se vor complace să se înece în propriile deziluzii şi pesimism nu au decât. Totuşi au prieteni care vor sări să le susţină moralul pe 5 februarie iar pe 6 vor intra în oarece contradicţii dar din schimbul de replici se poate naşte ceva nou.

În schimb, au o abilitate uluitoare de a comunica şi de a înţelege rapid lucrurile, astfel încât vor avea satisfacţia reciprocă, de a se putea descurca cu ceea ce au la-ndemână. Vor atinge obiective de top pe 8 şi 9 februarie, semn că sunt buni în ceea ce fac.

Se simt obosiţi să tot aştepte ca persoana la care se gândesc să dea un semn că înţeleg demersurile lor. Ei bine, atunci înseamnă că este momentul ca ei să devină un pic mai vizibili, să încerce să facă ceva mai mult decât să aştepte momentul prielnic, trebuie să ia prin surprindere persoana ca să poată miza pe înţelegere şi acceptare.

Ieşiţi alături de ea/el alături de prietenii comuni, iniţiaţi un dialog pe teme interesante, discutaţi on line, să facă orice ca să le atragă atenţia. S-ar putea întâmpla unele sincronicități cel puţin ciudate între ei şi cineva care reprezintă ceva special pentru ei pe 5 și 6 februarie.

În aer plutesc aromele iubirii, dar sfatul meu este să încerce să-şi păstreze capul pe umeri. Pași serioși către o relaţie pe 9 şi 10 februarie. Să se înarmeze cu răbdare şi cu perseverenţă. Indiferent dacă doresc să ceară doar numărul de telefon sau în căsătorie, au sentimentul că fac acest lucru întemeiat şi pentru un motiv foarte bun – să se aşeze la casa lor. Nu trebie decât să îşi lase imaginaţia să zburde.

Mulţi se întreabă care secretul succesului profesional al acestor nativi. Le spun eu ca să nu se mai chinuie, perseverenţa şi consecvenţa. La urma urmei, aţi auzit vreodată de cineva care ajunge în vârf fără să fi muncit pentru acea poziţie?

Bine, fac excepţie acei nativi care au totul de-a gata. Pe 5 şi 6 februarie sunt cei mai buni colaboratori cu cei cu care au anumit afinităţi. Succesul nu va întârzia să apară, undeva pe 9 februarie, dar asta nu înseamnă şi că a venit momentul pentru o pauză, deloc.

Trebuie să menţină ştacheta ridicată toată săptămâna dacă vor ca ceea ce obţin să se şi consolideze. Dacă vor aborda lucrurile dintr-un unghi complet nou, vor găsi o soluție cu adevărat unică în perioada pe 9 februarie, indiferent dacă negociază un nou contract sau o clauză la unul vechi, important pentru compania sau insituţia în care sunt, ori negociază o dispută între birouri, sunt momente în care oamenii depind de înclinaţia lor spre comunicare şi spre socializare.

Constată că au acumulat destui bani care să le permită investiţii profitabile. Trebuie să aibă răbdare în ce priveşte investițiile la care se gândesc, deoarece acestea le vor lua ceva timp până să obțină beneficiile la care speră. Banii vin din muncă proprie dar şi din sectorul serviciilor.

Să se aştepte la cheltuieli serioase, posibil ca aceste cheltuieli să aibă legătură cu partenera/ul de viaţă sau cu noua cucerire. Iar dacă vorbim de noua cucerire, aceasta va deschide ochii, ca să spunem aşa, spre noi investiţii sau achiziţii.

Singurul lucru pe care trebuie să-l păstreze este conduita ponderată în tot ceea ce fac, inclusiv alimentaţie şi odihnă. Atunci când decid cum să rezolve lucrurile, este foarte important să se întrebe: cât de sănătoasă este ceea ce vor să facă, au timpul necesar sau va urma o perioadă cu stres intens?

Alege direct zodia:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top