Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Taur

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 17-23 septembrie 2017 – Taur

Horoscop Minerva 17-23 septembrie 2017 – Taur. Îmi par foarte dinamici contrar firii lor, ceea ce este bine pentru ei, că le mai pune în mişcare nu doar organismul și metabolismu ci şi imaginația, poate li se trage de la Venus în tranzit prin Săgetător, mai ştii?!

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Comunicarea se îmbunătăţeşte, posibile contracte, discuţii vizând un contract, interviuri pentru un loc de muncă pentru cei care nu au, o perioadă bună în comparaţie cu cea a fost, le poate aduce un soi de eliberare interioară, ceva apăsător care i-a chinuit mai bine de an şi jumătate încoace şi care se dovedeşte a fi, de fapt, nemulţumirea lor legată de cercul de prieteni, de mediul pe care mai mult nu îl frecventează decât îl frecventează.

Reluarea unor relaţii îi face să conştientizeze acest lucru şi e bine. Au înţeles că pentru a face treabă în casă este nevoie de doi, şi-au luat în serios rolul de mentori în acele căsnicii în care unul este creativ şi crează la propriu, celălalt un bun executant dar nu prin prisma relaţiei şef – subordonat.

Toată înţelegerea lor se circumscrie nevoii de comunicare, nevoii de a armoniza lucrurile care par să scape de sub control şi chiar au darul de a media, a discuta, a sfătui. Ce este mai important în această săptămâna este câştigul spiritual. Înţelegerea cu cei din familie depăşeşte ciondăneala de fiecare zi cu cei mai în vârstă de acasă fie ei mama, bunica sau soacra.

Înţeleg că aşa cum lor nu le place să fie sâcâiţi, ca ceilalţi să fie îmbufnaţi sau ţâfnoşi, nici ei nu trebuie să procedeze aşa şi cred că din punct de vedere relaţional aici este marele câştig.

Vor avea nişte zile de vis alături de cei pe care îi iubesc, o săptămână extrem de originală şi de creativă pentru cei care îşi amenajează casa sau pentru cei care susţin primul examen de viaţă în doi – căsătorie, venirea pe lume a unui copil, vestea venirii pe lume a unui copil, totul se circumscrie realizărilor personale proprii ceea ce le va aduce satisfacţie la care nici nu se gândesc.

Profesional au un reveriment neașteptat. Știu să punctez ce este de inters și scoată în evidență elementele care pot susține programul. Găsescu cu ușurință unde sunt blocajele într-un program astfel că joi și vineri, pe 18 și 19 septembrie vor fi gratulați pentru ceea ce fac, un stimulent pentru orgoliul lor de specialiști.

Financiar încă sunt pe economii, chiar dacă le vin bani din salariu, unora însă şi din slujbele part time, le spun că încă nu a avenit momentul să îi împrăştie, oricum ei nu sunt chletuitori din fire dar vor lăsa parcimonia deoparte pentru aş satisface unele mici plăceri sufleteşti. Înaintre de a face asta să verifice dacă sunt la zi cu taxele, impozitele şi alte plăţi de contribuabil.

În momentul în care nu mai sunt probleme nici sănătatea Taurilor nu va avea de suferit. Totuşi le sugerez atenţie la răceli! Pentru vârstnici, problemele sunt de natura puseelor acute – dureri articulare, stări de indispoziţie etc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top