Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Pești

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 10-16 septembrie 2017 – Pești

Peşti – aceşti nativi au un mod complicat de a vedea lumea şi asta se datorează uşurătăţii cu care dezvoltă dependenţe faţă de ceva.

Conjuncția Luna Neagră – Saturn pare să acţioneze asemenea unui duş cu apă rece prin pătratul cu Chiron, pe deoparte provoacă stagnări la nivel profesional, pe de altă parte, disensiuni în sânul familiei. Peste această opoziţie se aşează un Zmeu, benefic din punct de vedere spiritual, care vine să suplinească nevoile imediate ale acestor nativi, aşa că pe 11 şi 12 septembrie să se aştepte să le vină veşti de departe legate cu străinătatea.

Cei care muncesc în domniul creaţiei vestimentare şi scenografie vor culege roadele trudei ultimilor doi ani care se vor concretiza întru proiect mai mare.

Totuşi să fie atenţi cum vorbesc şi ce vorbesc pentru că iscă duşmănii.

Ziua de 12 septembrie se poate concretiza cu un draft pentru un viitor contract, posibil să fie nevoiţi să-şi desfăşoare activitatea undeva la drum, în străinătate aş avansa chiar, această confirmare le va veni abia pe 14 sau pe 15 septembrie.

Se pot îndrăgosti doar că iubirea lor are aspectul unor liane care înlănţuie şi riscă să-şi sugrume partenerul. Lăsând deoparte capriciile, vor trebui să înveţe cum să se comporte într-o relaţie, să aibă încredere în forţa iubirii lor altfel, fricile lor şi atacurile de panică se vor transforma într-o adevărată capcană.

Să fie atenţi şi la cheltuieli pentru că sunt mână spartă exact când nu trebuie şi 16 septembrie îi va prinde iar cu buzunarele goale. Vin nişte sume din activităţi part time dar sunt infime pentru nevoile lor. Mai multă drămuială aş spune!

Ca sănătate, le sugerez să aibă grijă la unele probleme cardiace rezultat nu atât a îmbolnăvirii organului în sine cât a nopţilor pierdute. A, şi să renunţe la energizante!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top