Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Mihai Voropchievici săptămâna 11-17 decembrie 2017. Ce se întâmplă cu zodiile în săptămâna care urmează.

Horoscop saptamanal

Horoscop Mihai Voropchievici săptămâna 11-17 decembrie 2017. O săptămână dificilă, cu multe atenționări

Mihai Voropchievici a făcut previziunile pentru săptămâna 11 – 17 decembrie 2017. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie?

Horoscop Mihai Voropchievici săptămâna 11 -17 decembrie

BERBEC: Fertilitate și belșug. toate visele lor se vor împlini. Profitați și luați din viață ce e mai bun și frumos.

TAUR: Taurii au o săptămâă de atenționări, mesaje. Se poate să primiți un mesaj extraordinar de important. Nu-l scăpați.

GEMENI: Gemenii au o săptămână de plimbăreală. Au început spectacolele, mulți sunt artiști.

RAC: Racii au o săptămână de protecție divină, de care chiar aveau nevoie. Au acumulat ceva tensiuni și…CITEȘTE CONTINUAREA HOROSCOPULUI PE HUFF.RO!

Te poate interesa și: Mihai Voropchievici a făcut marele anunț. Ce se întâmplă din punct de vedere zodiacal – Doar o zodie va fi PROTEJATĂ

Mihai Voropchievici a declarat că anul 2018 va fi unul al transformărilor radicale. O singură zodie va fi protejată de Divinitate, o zodie care își va schimba complet viața.

Numerologul Mihai Voropchievici are o rubrică la Antena 3 în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” unde face previziuni numerologice și astrologice.

Maestrul Voropchievici susține că Fecioarele vor continua să fie protejate de Divinitate în anul 2018 și că mai ales cele tinere se vor muta într-o altă țară luând-o totul de la zero.

„Fecioarele vor fi și ele sub protecție divină anul următor. 2018 va reprezenta pentru acești nativi anul redescoperirii de sine. Unele Fecioare, mai ales cele foarte tinere, s-ar putea muta într-o altă țară, unde vor începe o viață nouă”, a declarat Mihai Voropchievici la Antena 3.

Un an fructuos vor avea și Gemenii și Balanțele, conform previziunilor făcute de Voropchievici, care spune că acești nativi vor avea un an bogat din punct de vedere financiar.

Pe de altă parte, „racii au de trudit în primele 6 luni ale anului dacă vor să lenevească, să călătorească ori să se relaxeze în a doua jumătate a anului.

Care zodii vor fi la cuțite în 2018?

Două zodii se vor afla la poluri opuse în anul 2018. Pe tot parcursul anului e preferabil să se evite.

Sunt dispuse la tot felul de dialoguri, însă ambele sunt extrem de căpoase și cu greu vor ajunge la un numitor comun.

Este vorba despre cei născuți în zodiile Scorpion și Săgetător. Chiar dacă Săgetătorul vine imediat după Scorpion în zodiac, cei doi au mentalități complet diferite.

Scorpionul este o zodie de apă, iar Săgetătorul una de foc. După cum se știe, apa stinge focul, însă atunci când flăcările sunt prea puternice, Săgetătorii pot încălzi apa până la fierbere.

Săgetătorul și Scorpionul se pot înțelege doar dacă e vorba de bani. În afaceri, în discuții profesionale pot face o serie de compromisuri.

În relațiile personale, acești nativi au mult de pătimit. Amândoi se ceartă din nimicuri. Au talentul de a face scandal din orice subiect. Sunt extrem de înflăcărați și se aprind foarte ușor din orice motiv.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top