Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Mariana Cojocaru pe două luni. Zodiile care vor avea cea mai grea toamnă

Astro-FUN

Horoscop Mariana Cojocaru pe două luni. Zodiile care vor avea cea mai grea toamnă

Astrologul Mariana Cojocaru a realizat horoscopul pentru următoarele două luni. Iată care sunt zodiile care vor suferi foarte mult. Urmează o perioadă în care aceste zodii vor avea probleme financiare, dar și în relațiile de cuplu, așa că ar trebui să fie extrem de atente până în luna decembrie.

Iată care sunt zodiile care vor avea cea mai grea toamnă:

Berbec

Persoanele născute în această zodie trebuie să fie foarte atente la variantele de obținere a banilor, întrucât riscă să aibă probleme financiare. De asemenea, relațiile cu șefii se vor tensiona, fapt pentru care este indicat să fiți precauți. De asemenea, acordă atenție sporită imaginii tale publice şi locului pe care îl ocupi în cadrul unui colectiv de muncă.

Citește și: Horoscop Mariana Cojocaru săptămâna 1 – 7 octombrie 2018

Taur

Următoarele două luni de zile vor fi presărate de discuții tensionate cu partenerul de viață, cu cei de afaceri ori în cadrul unor colaborări vechi. Ba mai mult, sunt anunțate schimbări majore și definitive în în relaţiile parteneriale, inclusiv apariţia unor colaborări noi.

Renunţă la ceea ce este perimat şi orientează-te rapid spre noi orizonturi fii atentă la călătorii și pleacă la drum numai cu un scop precis şi în condiţii de siguranţă. Relaţiile cu prietenii se ameliorează, astfel că poţi discuta fără rezerve cu aceştia, atrage atenția Mariana Cojocaru.

Sagetator

Este o perioadă în care ţi-ar prinde bine momente de singurătate, introspecţie, meditaţie interioară. Este mai dificil să relaţionezi deschis cu ceilalţi, de aceea ocupă-te numai de priorităţi şi la nevoie, aplezează la cineva de încredere pentru a te ajuta cu toate îndatoririle tale. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului uro-genital şi gât.

Pot intra în discuţie analize, consultaţii medicale sau intervenţii chirurgicale. Este posibil să descoperi terapii neconvenţionale utile pe termen lung. Pe de altă parte, la locul de muncă există jocuri de culise. Cumva se finalizează o etapă importantă şi bine ar fi să-ţi revizuieşti concepţiile şi atitudinea faţă de muncă şi implicaţiile ei.

După 10 Noiembrie, stara ta generală se va îmbunătăţi vizibil, dar nu forţa nota. Energia vitală este încă fluctuantă. Ai nevoie de odihnă şi detaşare de cotidian. Citește continuarea pe kfetele.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top