Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar octombrie 2018 Taur

Horoscop Lunar

Horoscop lunar octombrie 2018 Taur

Horoscop lunar octombrie 2018 Taur. Nativii zodiei Taur sunt puși în fața luării unor decizii extrem de importante în această lună, care le vor da emoții mari. Din acest motiv, încă din prima zi a lunii ar trebui să fie mai detașați.

Apasă pe zodia ta pentru a citit horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Din primele zile ale lunii, nativii zodiei Taur au mult de lucrat în viața sentimentală. Venus, guvernatoarea Taurului, retrogradează din 5 octombrie în casa parteneriatelor și a căsătoriei. Acest lucru duce la discuții cu partenerul de viață, iar contrazicerile nu vor fi prea plăcute. Ar fi bine ca să tratezi fiecare discuție cu multă seriozitate și să nu tragi concluzii greșite, deoarece s-ar putea să regreți mai târziu.

Ai ocazia să puneți lucrurile pe tavă, să discutați deschis despre lucrurile care nu vă convin unul la celălalt și să încercați să remediați problemele. Aceste discuții pot fi până pe la mijlocul lunii, așa că aveți timp să ajungeți la un numitor comun. Din a doua jumătate a lunii, lucrurile merg mult mai bine și unii nativi ai zodiei Taur se pot împăca sau oficializa relația. Depinde doar de ei ce drum aleg.

Cei singuri au ocazia să întâlnească persoane care le vor atrage atenția.

Odată cu Luna Nouă din 9 octombrie 2018, casa muncii se activează pentru nativii zodiei Taur, care pot începe proiecte noi, mutări cu serviciul sau promovări. Cei care își caută un loc de muncă se pot angaja într-un loc în care au mai lucrat.

La finalul lunii, o sumă de bani neașteptată te poate scoate din impas

La finalul lunii, o sumă de bani poate rotunji contul familiei, așa că cel mai bine ar fi să îi investești sau să îți achiți datoriile curente. Se anunță un final de lună foarte bun la serviciu, așa că profită din plin de cunoștințele tale și arată-le tuturor ce poți.

Cât despre starea ta de sănătate, luna octombrie vine cu un stres suplimentar pe care trebuie să îl combați cu mai multe ieșiri în aer liber, escapade de weekend sau un stil de viață mai sănătos. Nu face excese și încearcă să ai mai multă grijă de tine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top