Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar octombrie 2018 Scorpion

Horoscop Lunar

Horoscop lunar octombrie 2018 Scorpion

Horoscop lunar octombrie 2018 Scorpion. Pentru tine începe o perioadă de mari frământări, mai alea la nivel emoțional. Luna octombrie vine cu un blocaj mai ales la nivel conversațional, așa că este destul de greu să te faci înțeles și să înțelegi intențiile celor din jurul tău.

Apasă pe zodia ta pentru a citit horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Din acest motiv, în cazul în care nu vei analiza bine toate lucrurile, ai putea să ai parte de niște discuții pe care nu ți le dorești deloc.

Vor exista numeroase discuții cu partenerul de viață, iar cei care nu sunt căsătoriți s-ar putea ca în această perioadă să își găsească acel imbold și curaj de a oficializa relația. Ai energia și entuziasmul de a începe lucruri noi în plan personal mai ales de la mijlocul lunii. Cu toate acestea, ar fi bine să nu iei decizii radicale în plan personal în această perioadă, pentru că s-ar putea să le regreți în următoarea perioadă.

Nativii zodiei care sunt singuri s-ar putea să stârnească niște pasiuni în rândul celor din jurul lor, iar la finalul lunii chiar să cunoască pe cineva suficient de interesant pentru a începe o poveste de dragoste de lungă durată.

La mijlocul lunii, astrele sunt de partea ta și dacă vrei să negociezi ceva. Fie că etse vorba despre un contract sau despre un nou loc de muncă, ai ocazia să primești exact lucrurile pe care ți le dorești. Profită din plin de aceste portițe care ți se deschid cu generozitate.

Spre finalul lunii, mulți nativi se pot bucura de multă recunoaștere din partea colegilor și șefilor. Li se recomandă să evite discuțiile de culise și să nu se implice în bârfe legate de șefi sau de niște colegi care au funcții mai înalte.

Ai grijă pe ce dai banii în această lună

Nu își va fi greu să câștigi bani în luna octombrie, însă îți va fi mai greu să îi ții, așa că evită afaceri, să dai pe datorie sau să cumperi lucruri despre care nu știi foarte multe lucruri.

Stresul acumulat la muncă nu încerca să îl duci și acasă în această lună. Poți apela la sport, la plimbări lungi și la ieșiri cu cei dragi, care îți vor ridica moralul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top