Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva IUNIE 2017 - SĂGETĂTOR

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva IUNIE 2017 – SĂGETĂTOR

Zile bune: 1, 4, 5, 8, 9, 10, 11, 19, 20, 24, 25, 29 şi 30.

Zile stresante: 2, 3, 7, 12, 15, 16, 22, 27, 28.

Relaţional: 1, 4, 5, 6, 8, 9,10, 11, 17, 18, 21, 23, 24, 25, 26, 30.

Financiar: 1, 2, 5, 6, 7, 8, 9, 12, 13, 15, 16, 22, 23, 25, 26, 29, 30.

Pentru nativii Săgetător luna iunie sugerează mişcare, sunteți într-o formă excelentă şi puteţi opta pentru alergare, înot sau dans. Dacă vă simţiţi obosiţi, în a doua parte a lunii, puteţi lua o pauză, corpul vostru va avea nevoie de odihnă. Soarele şi mişcarea în aer liber însă ajută la revigorarea organismului vostru, iar creierul vă va muţumi pentru sesiunile de refresh.

Soarele le tranzitează Casa a 7-a a parteneriatelor de orice fel ţi s-ar putea ca cei care se află într-o relaţie de ceva vreme, luna aceasta să decidă să-şi pună pirostriile aşa cum le dă inima ghes să o facă. Mesajul astrului diurn este să vă concentrați eforturile pentru a vindeca durerile Trecutului și pentru a rupe din barierele unei bune comunicări, ceea ce nu înseamnă că nu mai trebuie să fie atenţi la nevoile celor de lângă ei, cât mai de grabă este o radiografie a propriilor sentimente, a ceea ce simt unul pentru celălalt.

Dragostea și efectele ei vor îmbunătăţii nu doar înțelegerea, ci va întări mai mult iubirea celuilalt. Pe de altă parte, să nu uităm că Săgetătorii sunt filosofi, că le place să reflecteze asupra necunscutului – de ce suntem aici? cum am ajuns aici? cine a inventat cardul de credit și cum le-a venit ideea aceasta înainte de toate?

Poate că unele dintre aceste întrebări au răspunsuri, dar pe măsură ce luna trece, în a doua parte a ei sunteţi profund implicaţi, teoretic, în unul din modurile filosofice despre viaţă. Nu trebuie să veniți cu răspunsuri imediate, atâta timp cât puneţi întrebările!!

Citește și: Totul despre zodia SAGETATOR

Independenţa afişat atât de agresiv şi de năvalnic, face o impresie puternică asupra celor din jur, e adevărat, dar asta nu înseamnă că musai trebie să ieşiţi val vârtej din biroul şefului, ţipând, gata, renunţ doar pentru că v-a rugat să schimbaţi bidonul de apă la aparat sau să pundeţi de o cafea.

Întâlnirile cu prietenii cred că vă fac foarte bine! Relaţional, înclinaţia spre filozofie vă face parteneri greu de înţeles. Oare nu găsiţi calea să îmbinaţi profesia cu înclinaţia spre filozofie?! Sau filosofaţi în pauză ori după orele de muncă? Poate partenera/ul este de acord să urmaţi o serie de cursuri extraprofesionale sau să vă întoarceţi pe băncile şcolii şi să faceţi ceea ce va place mai mult.

Oricum suportul familiei este unul substanţial.
Profesional nimic nu este inexplicabil pentru voi când este vorba despre sentimente sau romantism şi cred că asta vă face irezistibili. Aţi putea închide ochii la greşelile pe care le fac unii dintre colegi şi asta numai pentru că simţiţi ceva aparte pentru ei.

Asta nu înseamnă că pot face ce vor cu voi, nu, totul în limitele bunei colegialităţi. Dacă se pune problema unei promovări cei care vă susţin, cu ghilimelele de rigoare, ar putea să nu fie cea mai bună alegere şi şefii să se întoarcă spre voi. Cel mai bun lucru este să nu daţi prilejul la asemenea interpretări şi nici la asemenea jocuri de culise. Un sfat prietenesc vă prinde bine.

Financiar luna iunie am putea spune că este una super bună deoarece se preconizează prosperitate financiară prin pozițiile favorabile ale planetelor. Partnerul de viaţă sau de afaceri le va da o mână de ajutor în acest sens. Ca şi vecinii lor Scorpion, luna aceasta vor câștiga mai mulți bani, îmbogăţindu-i pe ceilalţi.

Ar fi bine să lichidaţi un împrumut cu surplusul de bani pe care îl aveți. Apoi, banii pot veni din investiții și parteneriate noi . Asigurările, declarațiile fiscale și redevențele le vor stimula veniturile.

În ce priveşte sănătatea, ei nu se pot plânge de probleme, totuşi să nu uite că sunt totuşi oameni. Nu este suficient să vă oxigenaţi doar creierul, deși și asta este important. Trebuie să mâncaţi bine, să dormiţi la fel de bine și să vă antrenaţi cu regularitate dacă vreţi să fiţi în formă.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top