Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva IUNIE 2017 - PEȘTI

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva IUNIE 2017 – PEȘTI

Zile bune: 1, 4, 5, 8, 9, 10, 11, 19, 20, 24, 25, 29 şi 30.

Zile stresante: 2, 3, 7, 12, 15, 16, 22, 27, 28.

Relaţional: 1, 4, 5, 6, 8, 9,10, 11, 17, 18, 21, 23, 24, 25, 26, 30.

Financiar: 1, 2, 5, 6, 7, 8, 9, 12, 13, 15, 16, 22, 23, 25, 26, 29, 30.

Fiți pregătiți pentru o schimbare majoră în viaţa voastră de familie, vă va aduce în atenţie probleme pe care le-ați neglijat, acestea trebuie rezolvate înainte de a vă apuca de altceva. Relațiile cu copiii ar trebui să vă dea un sentiment de om care ştie ce face, deoarece veți fi nevoiți să deschideți liniile de comunicare pe care tot voi le-aţi închis.

Tranzitul Soarelui va oferă motivația pentru această cale de vindecare, ajutaţi-vă şi de un sodalit. Luna va debuta pentru voi cumva confuz, înceţoşat pentru voi, dar creativitatea voastră proverbială nu se va da bătută. Când ceaţa se va risipi vă va fi clar ce aveţi de făcut.

De asemenea, atenţie pe sănătate! Aţi lucrat până noaptea târziu? Aţi sărit mesele? Nu aţi mai fost la bazin? Trebuie să aveţi grijă de sănătatea voastră pentru că trebuie să fiţi în formă pentru ceea ce aveţi de făcut. Dacă aveţi o relaţie cu probleme vă gândiţi la o separare.

În partea a doua a lunii va trebui să faceţi faţă unei probleme de autoritate, dar nu vă faceţi probleme, veţi rezolva. În ultima decadă a lunii veţi fi convinşi că lucrurile merg strună. Oamenii vă plac, sunteţi iubiţi cu toate capriciile voastre.
Relaţional s-ar putea să nu prea ştiţi ce vreţi, ce doriţi, fie sunteţi prea romantic, fie uitaţi de romantism, fie sunteţi preocupat mai mult de problemele profesionale. Eu zic să rămâneţi concentrat pe eforturile voastre creative şi abia când le-aţi rezolvat pe acestea, vă puteți îndrepta atenția spre romantism.

Promisiuni nebănuite. Fiţi atenţi la vocea voastră interioară care vă semnalează că există o problemă la orizont cu un partener sau un potențial partener. Sunteţi destul de intuitivi, iar vocea voastră interioară este de obicei vocea inteligenţei.

Citește și:Totul despre zodia Pesti

Abia în ultima parte a lunii, vă veţi simţi cu adevărat minunat, veţi fi foarte drăguţi, nu doar veţi arăta bine. Mesaje de dragoste? Este excelent pentru su fletul vostru zbuciumat!
Profesional obţineţi mai multe decât vă aşteptaţi.

Încuiaţi uşa, închideţi telefonul, deconectați Internetul, asta în cazul că nu aveți nevoie de el pentru a lucra, trebuie să vă disciplinaţi creativitatea în solitudine, nu prin e-mail! Dacă lucraţi într-un spaţiu în care creativitatea este la loc de cinste, întâmpinaţi-vă muza când apare.

Pe de altă parte, şeful vă dă o sarcină care intră în dispută cu ideile voastre, faceţi tot ce puteţi pentru a rezolva cât mai bine problema şi cât mai rapid. Atenţie însă, că o colaborare ar putea să nu fie cea mai bună idee în prima parte a lunii. Asigurați-vă că știți în ce intrați înainte de a vă angaja.

Financiar se estimeaza că situaţia voastră este foarte bună şi că sunteţi asaltaţi de oportunităţi de a face bani în prima jumătate a lunii. Acţiunile personale sunt necesare pentru a câștiga bani. În a doua parte a lunii s-ar putea să începeți să căutați oportunități care sunt mai ferme sar şi mai exigente și necesită mai mult efort. Dacă doriți să vă reformulaţi prin speculaţii financiare, trebuie să fiți precauți cu toate deciziile financiare importante pe care le luaţi toată luna.

Ca sănătate, este bine să nu renunţaţi la pasiunile voastre, să nu renunţaţi nici la sală şi nici la bazin. Este foarte important să vă mențineți creativitatea pe termen lung! Starea sănătății fizice, mentale și emoționale ar trebui să fie prioritatea voastră numărul 1.

Dacă ați făcut o treabă temeinică din acest punct de vedere, puteți începe să vă gândiți la următoarea întâlnire. Concentrați-vă pe menținerea regimului de sănătate adoptat. Nu pierdeţi nopţile şi nici nu săriţi mesele. Nu permiteţi nimănui să vă tulbure zilele. Stresul nu este bun pentru voi, dar încercaţi nici să nu îi stresaţi pe ceilalţi.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top