Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva IUNIE 2017 – CAPRICORN

Zile bune: 2, 3, 4, 5, 15, 16, 17, 18, 19, 25, 29.

Zile stresante: 1, 7, 8, 9, 10, 20, 21, 22, 24, 28.

Relaţional: 1, 4, 5, 18, 19, 23, 25, 26, 27, 29, 30.

Financiar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 13, 14, 15, 16, 22, 25, 26, 29, 30.

Luna aceasta, cu Soarele prin Casa sănătăţii şi a rutinei cotidiene, problemele voastre vor fi cele legate de sănătate şi de bunăstare. Cred că ar trebui să vă aşteptaţi la o serie de schimbări în munca de fiecare zi, schimbare care la prima vedere pare nejustificată şi totuşi, la una mai atentă, este spre binele vostru.

Acesta este mesajul Soarelui, să vă reevaluaţi obiceiurile zilnice, să le abandonaţi pe cele care nu sunt productive, ba mai mult, vă obosesc şi chiar vă pun în pericol nu doar sănătatea, ci şi randamentul. Cristalul care poate crea o ancoră eterică în tot ceea ce faceţi şi vă dă stabilitate acum, este citrinul.

În altă ordine de idei, luna aceasta comunicaţi foarte bine, spre surprinderea celor care vă cunosc, așa că să nu vă mire dacă colegii care până mai ieri abia dacă vă răspundeau la salut, doresc să se afle în preajma voastră. Nu uitaţi însă să faceţi distincţia între cei care sunt şi cei care nu sunt de încredere. Evitaţi să intraţi în conflicte verbale cu ei.

Totul despre zodia CAPRICORN

Luna debutează cu o stare de bine interior poate şi datorită faptului că aţi mai scăpat din probleme, este o perioadă în care lectura este o modalitate de vă detaşa de problemele cotidiene şi un motiv ca să ajungeţi acasă devreme. Dacă vă place să priviţi oamenii, găsiţi-vă un loc de unde să priviţi strada şi tot tumultul ei, câteva minute, înainte de a pleca acasă.

Dacă ajungeţi primii la birou şi plecaţi ultimii, încercaţi să observaţi venirea şi plecarea colegilor, plecarea şi întoarcerea vecinilor sau pe cei cu care călătoriţi în autobuz şi metrou, veţi fi surprinşi de tabloul viu care vi se derulează sub ochi. În a doua parte a lunii iunie veţi fi preocupaţi de tot ceea ce înseamnă securitate, siguranţă şi stabilitate, dar nu exageraţi.

Din perspectivă relaţională pot spune că veţi o serie de calităţi pe care nu le are oricine. Drăguţ, grijuliu, atent. Incă de la început de lună aveţi parte de romantism şi asta vi se trage de la felul cum comunicaţi cu sexul opus. Ştiţi să transmiteți exact ceea ce doriţi, iar cei care vă apreciază onestitatea înţeleg asta.

Şi un sărut poate spune multe. Chiar dacă sunteţi în al 9-lea Cer, nu lăsaţi dragostea să vă întunece mintea, rămâneţi cu picioarele pe pământ dacă vreţi ca lucrurile să se desfăşoare fără probleme, mai mult celălalt va fi pentru voi ca o carte deschisă.

Apoi, dacă într-o relaţie căutaţi stabilitate trebuie să fiţi clari încă de la început.
Profesional vorbiţi pe înţelesul tuturor, incredibil şi punctual, ceea ce va face cu adevărat lucrurile mai uşoare pentru voi şi pentru oricine va intra în contact cu voi.

Indiferent dacă negociați un nou contract sau o clauză la unul vechi, important pentru compania sau insituţia în care sunteţi, ori negociaţi o dispută între birouri, sunt momente în care oamenii depind de înclinaţia voastră spre comunicare şi spre socializare. Petreceți timpul construind relații sociale și romantice semnificative.

Financiar constataţi că aţi acumulat destui bani care să vă permită investiţii profitabile. Trebuie să aveți răbdare în ce priveşte investițiile la care vă gândiţi, deoarece acestea vor lua ceva timp ca să obțineţi beneficiile la care speraţi. Banii vin din muncă proprie dar şi din sectorul serviciilor.

Aşteptaţi-vă la cheltuieli serioase în a doua decadă a lui iunie, posibil ca aceste cheltuieli să aibă legătură cu partenera/ul de viaţă sau cu noua cucerire. Iar dacă vorbim de noua cucerire, aceasta va deschide ochii, ca să spunem aşa, spre noi investiţii sau achiziţii.

Sănătatea stă sub semnul odihnei şi a unei bune gestionări a timpului liber. În acelaşi timp nu vă neglijaţi nici trupul, dovadă fiind abonamentul la o sala de fitness. La fel de bine aţi putea practica yoga. Dormiţi suficient şi mâncați sănătos.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top