Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva februarie 2018 - TAUR. Previziuni detaliate pentru nativii zodiei Taur, în luna februarie. Ce spun astrele.

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva decembrie 2017 – TAUR

Horoscop lunar Minerva decembrie 2017 – TAUR. În ansamblu, cariera lor se îndreaptă spre noi începuturi. Sunt destul de concentrați pe realizarea obiectivelor pe care le au și acest lucru va continua pentru ei până anul viitor.

Se pare că Universul vrea ca ei să se bucure de libertate, de succes și de parteneriate sociale! Majoritatea planetelor se vor afla în jumătatea superioară a temei natale în această lună.

Aceste poziții se vor manifesta cu impact asupra carierei și vor aduce multe realizări. Vor fi mai preocupați de obiectivele profesionale și de viața socială.

Și asta pentru că vorbim de o emisferă ce se referă la munca pentru ceilalți, la speranțele și visele lor, la ceea ce doresc să facă. Viața personală și emoțională a Taurilor vor rămâne undeva în urmă, ceea ce este o schimbare foarte bună pentru ei!

Când Marte se mută în Casa a 7-a a parteneriatelor (orice fel de parteneriate), nativii se vor simți mai dominatori și chiar vor avea impulsul să îi controleze pe alții, dar nu neapărat într-un mod negativ.

Marte îi încurajează să se ocupe de luarea deciziilor atunci când se impune. Dar asta în primul rând ca lider și abia mai apoi ca eventual agresor.

Dacă se simt obosiți, să facă un pas înapoi, înainte de a se crea un moment nedorit de competiție sau de ostilitate între ei și partenerii lor. S-ar putea să nu prea aibă răbdare la locul de muncă, dar îi vor încuraja pe ceilalții să-și uite slăbiciunile și să încheie proiectele în termenele stabilite.

Horoscop lunar Minerva decembrie 2017 – TAUR

În viața personală, vor avea mai mult control asupra familiei și asupra celor dragi, dar nu este este momentul caute soluții pentru dispute sau neânțelegeri. Nu de alta, dar soluțiile vor veni înspre ei aproape că de la sine.

Să nu uite că pot folosi energia lui Marte pentru a face bine, pentru a lua măsuri în cazuri în care nimeni altcineva nu o poate face. Această poziție îi învață, de asemenea, cum să facă mici compromisuri pentru ca lucrurile să meargă bine.

Venus va fi în Casa a 8-a încă din prima zi a lui decembrie și va rămâne aici până pe data de 25. Dacă sunt singuri, este posibil să nu fie atât de interesați să se întâlnească cu cineva anume, deoarece această poziție îi încurajează să se gândească la o imagine mai amplă, la ideea de parteneriat.

Vor fi mai atrași de acei oameni care nu au susținere financiară, dar care sunt echilibrați din punct de vedere emoțional. Dacă sunt într-o relație, pot sesiza o schimbare de statut financiar a partenerului sau că pot deveni independenți financiar pe parcursul lunii.

Pe de altă parte, își vor canaliza energia spre partea mai profundă și mai serioasă a relației. Vor dori mai multă intimitate cu partenerii, iar aceștia vor veni în întâmpinarea acestei dorințe a lor. Vor avea momente în care vor vedea unul în sufeltul celuilalt.

Vor fi persoane profunde, dar sufocabile, însă Venus îi va încuraja să fie autentici. Se pot uni și financiar cu partenerii lor. Și asta pentru că este un moment potrivit să se angajeze pe termen lung și să stabilească obiective pentru viitor.

Pe 25 decembrie, Venus va intra în Casa a 9-a. E o casă a expansiunii, a filozofiei și a studiilor superioare, a călătoriilor lungi. Vor vedea modalități noi și frumoase de a învăța ceva care îi pasionează. Venus îi încurajează să găsească pacea interioară. Și asta e o șansă să intre în legătură cu ceea ce îi interesează cu adevărat.

În ultima săptămână a lui decembrie, s-ar putea să se simtă mai independenți de parteneri și să cumva încurajați să exploreze… Și, ceea ce este mai important pentru ei, în afara relației. Venus este iubităreață și Casa a 9-a vorbește despre libertatea totală. Se vor bucura de această poziție până la jumătatea lunii ianuarie!

Din noiembrie, Jupiter a trecut și el în Casa a 7-a unde va rămâne până anul viitor. Pentru nativii zodiei, asta e o șansă să își extindă cercul social. Cei pe care îi vor cunoașate sunt oameni care le pot aduce abundența materială.

Vor avea o companie plăcută în anul care urmează și va fi o perioadă excelentă să se distreze cu noii prieteni și noile cunoștințe.

Dacă se gândesc la căsătorie sau la angajamente mai profunde față de cei dragi, Jupiter se va asigura că partenerul lor este ceea ce trebuie. Posibil să le intre în conturi noi sume de bani, indiferent dacă este vorba despre moștenire, despre fuziuni de capital sau de un bonus. Poziția le va fi benefică și aducătoare de noroc și succes tot anul viitor!

Din 3 până pe 23 decembrie, Mercur va fi retrograd în Sagetator. Chiar dacă vor veni bani foarte curând, perioadele de retrograde sunt renumite pentru provocările pe care le aduc. Asta poate însemna și vedere cheltuieli neașteptate.

Posibil să depășească limita bugetului autoimpus, pentru că vin cumpărăturile și cadourile de sfârșit de an.

Pe 20 decembrie, Saturn intră în domiciliu, în Capricorn, în Casa a 9-a. Traseul profesional al Taurilor va fi, cu siguranță, într-o creștere continuă. cel puțin pentru un timp.

Se vor concentra pe realizarea obiectivelor pe termen lung și așa își vor da seama că evoluția lor profesională are limite. Deocamdată.

Dacă sunt în căutarea unui nou loc de muncă, de această dată vor fi în măsură să aleagă un domeniu care să implice mai multă responsabilitate.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos
BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top