Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva februarie 2018 - RAC. Previziuni detaliate pentru nativii zodiei Rac în luna februarie. Ce au pregătit astrele.

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva decembrie 2017 – RAC

Horoscop lunar Minerva decembrie 2017 – RAC. În decembrie, cea mai mare parte a influxurilor planetare vor veni dinspre emisfera vestică a temei natale. Asta indică o mulțime de oportunități sociale și fuziuni cu alții.

La 1 decembrie, Venus intră în a 6-a casă a rutinei zilnice și a responsabilităților profesionale. Este o poziție bună, iar nativii Rac vor putea găsi frumusețea și creativitatea sarcinilor simple, aproape banale aș spune.

Vor fi foarte mulțumiți făcând treburile casei, ocupându-se de curățenie și de organizare. Venus maximizează plăcerea și reduce conflictul, făcând orice lucru pe care trebuie să îl facă, destul de ușor.

Venus îi încurajează, de asemenea, să țină pasul cu nevoile personale, cum ar fi igiena, îngrijirea pielii și toate lucrurile legate de frumusețe. Vor avea grijă și la alimentație, pentru că Venus le transmite că frumusețea începe din interior.

Măcar o zi pe săptămână să se răsfețe. Cum vor ei, cu o baie cu spumă, cu o mască facială cu un masaj cu uleiuri esențiale și loțiuni. Se vor simți, cu siguranță, mai liniștiți în timpul situațiilor stresante de la locul de muncă. Oamenii vor percepe deschiderea lor și vor veni înspre ei când vor avea nevoie de sprijin.

Horoscop lunar Minerva decembrie 2017 – RAC

Luna plină în Gemeni pe 3 decembrie are loc odată cu intrarea lui Mercur în retrogradare. Gemenii și Mercur guvernează atât aspectele comunicării, cât și unele provocări legate de ceea ce vrem să facem.

De aceea, ziua de 3 decembrie ar putea fi stresantă pentru ei. Și asta pentru că se pot confrunta cu probleme cu dușmani neașteptați sau vor putea avea difiicultăți în a se face înțeleși celor din jur.

Chiar dacă emoțiile ar putea să îi atingă pe cei mai mulți dintre ei, este important să comunice onest și să nu se împiedice în sentimente.

Pe 9 decembrie, Marte se mută în Casa a 5-a, Casaiubirii și a distracțiilor. Când Marte se află în această poziție, le recomand nativilor să trăiască viața la maximum! Știu ce au de făcut la locul de muncă și să se și distreze.

Vor fi mai amuzanți și glumeți cu prietenii, familia, colegii și partenerii. În decembrie, entuziasmul lor va exploda și îi va face pe cei din jur lor dependenți de personalitatea lor.

Marte, beneficiarul acțiunii concurențiale, îi poate face să-și asume riscuri și să fie mai îndrăzneți. Deși acest lucru nu este întotdeauna rău pentru ei, Racii sunt prudenți. Se asigură că deciziile sunt în interesul lor și nu vin doar dintr-un impulsiv emoțional.

Jupiter rămâne în Casa a 5-a – cea a copiilor, a iubirii și a activităților creatoare – până la sfârșitul anului viitor. Se vor bucura cel mai mult de hobby-uri și de activitățile de divertisment.

Jupiter este planeta expansiunii și a norocului și dă impresia că tot ceea ce ating se transformă în aur! Vor avea o mulțime de lucruri preferate, iar luna aceasta este doar începutul.

Vor simți că au mai mult noroc, că sunt mai optimiști și vor dori să își asume șansa atunci când vine vorba de finanțe.

Jupiter le va da încredere să domine în zona socială. Deoarece Casa a 5-a este tradițional stăpânită de Leu, îi inspiră să fie luminoși și pozitivi. Să se asigure că împărtășesc norocul și abundența cu cei din jur, deoarece Jupiter dorește să răspândească bucuria oriunde ajung.

Pentru Racii, decembrie este o lună minunata pentru a găzdui petreceri, a se distra cu familia sau cu prietenii, pentru socializat, în general. Bucuria lor pentru viață este contagioasă!

Luna nouă va avea loc pe 18 decembrie, în Săgetător, Casa a 6-a. Este ziua perfectă pentru a-şi reorganiza gândurile, ideile și spațiul. Energia Lunii Noi va fi perfectă pentru a vă da un imbold proiectelor de la serviciu, de acasă sau din viața personală. Să facă o listă de priorităţi.

Saturn se mută pe 20 decembrie, odată cu intrarea în Capricorn, în Casa a 7-a a parteneriatelor de orice fel și va rămâne aici până în 2020. Această poziție arată că vor fi atrași de oamenii care privesc lucrurile cât se poate de serios.

S-ar putea să fie într-o relație pe care au luat-o mult timp în glumă. Iată însă ajung în momentul, în care vor dori să se stabilizeze. Interesul lor se va concentrează mai puțin pe distracție și mai mult pe stabilitate.

Poate că unora acest lucru li se pare plictisitor, dar dragostea părintească a lui Saturn îi va încuraja să se gândească la ceea ce este viabil și sănătos.

Personalitatea axată pe disciplinare pe care o au Racii îi va influența să ia lucrurile pe îndele în potențialele relații. Nu este nevoie să se grăbească, sunt extrem de precauți și raționali.

De asemenea, se pot confrunta cu responsabilități mai mari în relațiilor cu ceilalți. Acest lucru se poate aplica atât parteneriatelor personale, cât și celor profesionale. În următorii 2 ani, Saturn îi va învăța multe despre dragoste, angajament și sacrificiu.

Sănătatea lor va fi excelentă în cea mai mare parte a lunii. Dar le-aş sugera să o ia mai uşor în ultima săptămână a lui decembrie.

Planetele care se află în aceste case necesită foarte multă energie. Să bea ceaiuri din plante, dimineața și seara, deoarece acest lucru le va stabiliza sistemul imunitar și îi va ajuta să doarmă mai bine în timpul nopții.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos
BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top