Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva februarie 2018 - LEU. Previziuni detaliate pentru nativii în zodia Leu, în luna februarie. Ce au pregătit astrele.

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva decembrie 2017 – LEU

Horoscop lunar Minerva decembrie 2017 – LEU. Nativii vor fi fericiţi când Saturn le va pleca din Săgetător. Cu toate acestea, prezenţa Marelui Malefic în Casa a 5-a este deosebit de provocatoare, căci vom asista la adevărate ciocniri de idei, ca să spun aşa!

Cea de-a cincea casă și Saturn se ciocnesc, într-adevăr, și s-ar putea să vă simțiți acasă timp de 2 ani. S-ar putea să aibă unele inhibiții în legătură cu pofta de viață. Casa a 5-a oglindește personalitatea plăcută a Leilor, care caută plăcere, ceea ce Saturn nu le poate da.

De aceea, mutarea lui Saturn în Capricorn îi va aduce pe calea lor. În decembrie, se vor simţi capabili să reia lucrurile de acolo de unde le-au lăsat. E valabil fie că e vorba de muncă, fie că ne referim la viața personală. Vor lucra din greu și vor juca din greu! Saturn în domiciliu îi va determina să aibă mai multă grijă de sănătatea lor.

Mercur, care în cazul lor le stăpâneşte finanţele, va retrograda din 3 până pe 23 decembrie. Retrogradările nu sunt de omis în analiza unei teme natale, în special în ceea ce proivește aspectele financiare.

Cu toate acestea, Mercur în trecere prin Casa a 5-a este o poziţie de bun augur. Nu trebuie decât să fie realişti în ceea ce privește cheltuielile și economiile. În acelaşi timp, să nu se teamă să îşi asume riscuri.

Fluxul de numerar va fi stabil pe tot parcursul lunii, cu unele cheltuieli pe ici, pe acolo. Luna aceasta ar trebui să simtă că banii trebui folosiți și pentru distracții și plăceri, nu doar pentru lucruri practice. Universul îi încurajează să petreacă și să fie fericiți.

Le recomand, totuși, să fie prudenţi, mai ales până pe 23 decembrie. După aceea, pot face tot ce vor! Dacă sunt răbădători, rezultatele vor fi excelente!

Încă din prima zi a lunii, Venus se află şi ea în Casa a 5-a. Acest lucru le va oferi Leilor o adevărată oază de creativitae, de vitalitate și de pasiune. Sunt făcuţi să strălucească, iar Venus în această casă îi va face frumoşi și interesanţi pentru cei din jur!

Vor fi concentraţi asupra aparențelor, ceea ce nu este prea rău, mai ales dacă îşi folosesc atributele fizice pentru a se exprima, pentru a fi creativi, spontani și naturali. Totuși, trebuie să îşi păstreze ego-ul sub control pe parcursul lunii, pentru că au tendința de a fi egoişti.

Horoscop lunar Minerva decembrie 2017 – LEU

Dacă sunt într-o relație, să se asigure că partenerul nu se simte copleșit de așteptările lor. Dacă sunt singuri, vor face o mulțime de cunoştinţe și vor avea şanse serioase să se îndrăgostească. Generozitatea și gesturile lor vor mișca totul în jur. Viața lor sexuală va spori, așa că să se pregătească pentru o lună dinamică!

Pe 9 decembrie, Marte intră în Casa a 4-a, casa familiei. Această poziţie are conotații pozitive și negative. Pe de o parte, se vor simți mândri să îşi protejeze prietenii și familia.

Sunt adevăraţi războinici în apărarea celor pe care îi iubesc. Dar, pe de altă parte, se pot simți controlaţi chiar de către membrii familiei. Marte scoate în evidență partea masculină și agresivă a personalității lor. S-ar putea să se lupte cu cei dragi în această lună, așa că aibă grijă la ce și cum spun.

Pe de altă parte, vor lucra neobosit pentru a se asigura că familia lor are tot confortul de care are nevoie. Este un moment minunat să lucreze la proiectele lor pentru a-şi face casa mai primitoare.

Sunt orientați spre acțiune. Să fie sinceri, deschişi și buni.
Jupiter rămâne în Casa a 8-a până la sfârșitul anului viitor. Această poziţie îi va inspira să îşi extindă familia sau să se căsătorească.

Ca sănătate, cu Saturn în casa a 5-a, într-adevăr trebuie să acorde atenție organismului și semnalelor pe care el le transmite. Dacă se simt deprimaţi, acest lucru este normal, deoarece tranzitul lui Saturn este foarte provocator. Repet, acordați atenție simptomelor și trataţi-le cu grijă.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos
BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top