Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva februarie 2018 - GEMENI. Previziuni detaliate pentru nativii în zodia Gemeni în luna februarie. Ce spun astrele.

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva decembrie 2017 – GEMENI

Horoscop lunar Minerva decembrie 2017 – GEMENI. Pentru aceşti nativi, este un moment oportun pentru evoluție socială și dragoste! Multe planete s-au mutat în jumătatea superioară a temei natale, trecând în Casa a 7-a.

Încă de la 1 decembrie, Venus intră Casa a 7-a a parteneriatelor de orice fel, casă în care lui Venus îi place să fie! E o casă care reprezintă armonia, frumusețea și toate relațiile în viață. Ca orice Gemeni, şi aceşti nativi sunt deschişi şi atrași natural către ceilalți.

Pentru că întotdeauna caută acea conexiune cu sufletul geamăn, Venus înseamnă pentru ei noroc cu carul. Orice pare posibil: să reia legătura cu prieteni vechi, să îşi facă alţii noi, să îşi dezvolte relațiile sociale.

Chiar dacă este minunat să fie independenți, această poziţie a lui Venus îi va face să simtă şi aprecierile celor din jurul lor. Este un moment propice pentru a găsi o persoană specială, dacă vorbim de Gemeni singuri. Dacă sunt într-o relație, pot crește și se pot lipi, ca să spun aşa, cu cineva special înt-un mod extrem de intim.

Este o lună minunată pentru întâlniri, în general!

Mercur, stăpânul lor planetar, va fi, de asemenea, în casa a 7-a în această lună, deși el va fi retrograd din 3 până pe 23 decembrie. Din această cauză, este posibil să aibă dificultăți în comunicarea din interiorul relației. Știu amândoi că există sentimente, că atracţia funcţionează şi ea, dar ceva transpare din conversația lor. E, așa, ca și cum ceva ar lipsi.

Cel mai bine e să să nu pună prea multă presiune. Să nu îşi facă griji, acest lucru va trece în câteva zile și vor redeveni ei, cei care sunt.

Tot pe 3 decembrie, în semnul lor este şi luna plină. S-ar putea să fie ceva mai emotivi și se implică în interacțiunile cu ceilalți. Chiar dacă se străduiesc să comunice, luna plină aduce la suprafață sentimente ascunse.

Dacă există lucruri pe care nu le-au spus celor dragi, prietenilor sau colegilor, se pot aștepta să aibă conversații. Și mai bune, şi mai rele. S-ar putea să îi irite discuțiile mai serioase, dar luna plină încearcă să îi ajute să se elibereze de energiile vechi, pentru a face loc noului.

Pe 9 decembrie, Marte intră în Scorpion, în Casa a 6-a a muncii și a responsabilități. Este o poziţie foarte bună atunci când vine vorba despre sectorul profesional, dar și de îndatoririle lor de acasă.

Horoscop lunar Minerva decembrie 2017 – GEMENI

Vor excela în proiecte independente la locul de muncă și se vor simți ca un adevărat lideri. Munca și dedicarea lor vor fi răsplătite în această lună!

Se vor simți în pielea lor și, în timp ce asta ar putea deranja pe cineva din jurul tău, rezultatele vor fi admirabile. Îşi vor concentra energia pentru a face lucrurile bine, indiferent dacă sunt sau nu alții de acord.

Este un test bun pentru rezistența Gemenilor, iar Marte îi încurajează la cât mai multă acțiune posibilă. Este o lună bună pentru a-şi organiza viaţa și cercul de prieteni. Să folosească această ocazie pentru a-şi curăța casa și spațiul de lucru!

Jupiter rămâne şi el în a 6-a casă a muncii, a responsabilități și rutinei la serviciu. Jupiter, în calitate de planetă a norocului, se va asigura că finanțele lor sunt stabile în această lună.

Dacă sunt pasionaţi de o anumită cauză sau pur și simplu doresc să se ofere voluntari și să ajute comunitatea, Jupiter se va asigura că se vor bucura de mult mai multe în decembrie.
Sunt deja o creație generoasă, iar Universul îi încurajează să canalizeze această energie pentru a face schimbări pozitive în jurul lor!

Pentru că Marte este de partea lor, el îi va întoarce și îi va ajuta să facă ceea ce doresc.
Când intrăm în decembrie, Saturn se află încă în casa a 7-a a parteneriatelor de orice fel. S-ar putea ca Gemenii să fi simțit accentul saturnian în relațiile lor.

Saturn, tatăl sistemului solar, încearcă să ne învețe cum să ne luăm în serios responsabilitățile.

În această poziţie, simt că trebuie să lucreze foarte mult pentru a-şi păstra relațiile specifice în viața lor. Acest drum a fost lung pentru ei, dar acum sunt gata pentru o nouă schimbare!

Domnia lui Saturn se va termina pe 20 decembrie, când va trece în Casa a 8-a. Adică în Casa regenerării și transformării, cunoscută și drept casa intimităţii. Această poziţie nu este nici pozitivă, nici negativă.

Drept urmare, depinde de Gemeni să îşi genereze Soarta. La fel cum Saturn le-a influențat relațiile la nivel partenerial, le va influența şi relațiile la nivelul acestei case. Îi va obliga, practic, pe nativii Gemeni să se împace cu subconștientul lor.

El îi va testa și va dori ca ei să recunoască ceea ce nu îi mai ajută. Să renunțe la lucruri care se dovedesc învechite, să le elimine din viețile lor.

Gestul poate fi extrem de eliberator, pentru că sunt în fața unei mari provocări! Deși nu poate exista renaștere fără moarte, Saturn ne amintește aici că echilibrul este cheia succesului.

Pe 18 decembrie, Luna Nouă va fi în Săgetător, în Casa parteneriatelor de orice fel şi va deschide noi drumuri în relație. Pot întâlni pe cineva nou sau să exploreze oportunitatea de a fi mai intim cu cel iubit. Luna Nouă aduce energia vitalității și a feminității, iar acest lucru îi inspiră să devenă creativi și conectați cu ceilalți.

Din 25 decembrie, Venus le va tranzita Casa a 8-a, a morţii, a renaşterii şi a intimităţii, pentru a fi conjunctă cu Saturn. Poziţia indică o schimbare în cadrul unei relații, schimbare care trebuia să se întâmple pentru a crea un echilibru și o armonie mai mare.

Să aibă încredere în instinctele lor, pentru că tot ce li se va întâmpla va fi în interesul lor! În ansamblu, în viața personală și profesională vor apărea mari schimbări. În timp ce acest lucru poate fi inconfortabil, Universul le dă tot sprijinul să meargă pe drumul lor.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos
BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top