Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva februarie 2018 - BERBEC. Previziuni detaliate pentru nativii în zona Berbec în luna februarie. Ce spun astrele.

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva decembrie 2017 – BERBEC

Horoscop lunar Minerva decembrie 2017 – BERBEC. În decembrie, nativii vor fi concentrați mai mult pe cariera lor decât pe viața sentimentală. Este începutul unei perioade de succes, care va dura până la jumătatea lui ianuarie! Iar oamenii vor fi mai atrași de ei, dar ar putea să se apropie de Berbeci mai degrabă pentru bani sau succes.

Să fie atenți la ce vor fi lăsat în urmă la sfârșitul lui decembrie, deoarece se află într-o poziție destul de ciudată. Decembrie este o lună de transformări, de schimbări, dar e și aducătoare de entuziasm.

Din 3 decembrie încolo, este posibil să-și dorească să regândească planurile de călătorie sau investițiile mari. Fiindcă Mercur este retrograd în Săgetător, nu este momentul să înceapă lucruri noi. Și, cum tot pe 3 decembrie, se produce și fenomenul de Lună Plină, cu siguranță trebuie să facă un pas înapoi!

Cel mai bun lucru este să folosească timpul pentru a reflecta la rutina lor zilnică. Ziua de 3 o zi bună, spre exemplu, pentru a-și reorganiza casa și spațiul de lucru. Iar pașii mici vor deschide calea pentru evenimente mai mari care vor veni spre sfârșitul lunii. Nu trebuie decât puțină răbdare.

Pe 10 decembrie, Mercur – aflat în Casa a 9-a, a studiilor academice, a străinătății și a ideilor filosfice și religioase – va face un trigon frumos cu Uranus din Casa 1, Casa personalității.

Este un aspect puternic care le poate aduce o sporire a energiei și pasiunea pentru schimbare socială. Uranus este în Prima Casă din 2011 și va rămâne aici până anul viitor, pe 15 mai.

Horoscop lunar Minerva decembrie 2017 – BERBEC

Mercur în Casa a 9-a indică lupta continuă a Berbecilor pentru reconcilierea vechilor credințe cu noile adevăruri contemporane. Cu alte cuvinte, încearcă să împace vechiului cu noul. Uranus în semnul lor poate aduce revoltă, mișcări de stradă și schimbări majore.

Soarele va ajunge să facă trigonul cu Uranus pe 16 decembrie, iar Venus pe 20 decembrie. Aspectele de trigon sunt pozitive, dar reprezintă și mari provocări. Planetele aflate în aspect îi încurajează să analizeze de ce schimbările sunt necesare în viața lor, la ce ar trebui să renunțe, ce îi preocupă mai mult sau ce îi pasionează.

Nativii zodiei sunt conducători și războinici în același timp. Universul se bazează pe ei pentru ca schimbările pe care le vor, în viață și în lume.

Decembrie îi va găsi pe Berbeci în compania oamenilor care au interese intelectuale pe care le cultivă și sunt deschiși spre ceea ce este nou. Le va fi ușor să se raporteze la aceștia, deoarece Venus le permite să găsească armonia în idealurile lor. S-ar putea să îi inspire să călătorească în locuri noi sau chiar să găsească ineditul în împrejurimi.

S-ar putea să se simtă atrași de oamenii care vorbesc limbi străine sau de persoane care vin din alte părți ale lumii. Dacă sunt într-o relație, vor prețui independența și libertatea de mișcare și vor vedea acest lucru ca pe o parte importantă a intimității lor.

Ar putea să se simtă inspirați să învețe o nouă limbă, deoarece frumusețea comunicării nu încetează niciodată să surprindă cu Venus în Sagetator!

Pe 9 decembrie, Marte intră în Scorpion, în domiciliul acestuia. Casa a 8-a care este o casă a regenerării, a transformării, dar și a finanțelor comune. Această poziție îi poate face pe Berbeci să se simtă extrem de agresivi și de sexuali, în același timp.

Sfatul meu este să-și canalizeze energia fizică spre ceva util, cum ar fi lucrul în aer liber, plimbările și drumețiile, să facă ceva constructiv. Cu toate acestea, se pot simți posesivi și geloși în relație, iar extremele emoționale le sunt de folos deoarece această casă vorbește despre renaștere.

Să elibereze energiile vechi care nu îi mai servesc pentru a face loc celei care urmează să vină. Universul îi încurajează să conducă lupta aceasta pentru renaștere. Deloc în ultimul rând, pot primi bani de la familie sub forma unei moșteniri sau a unui cadou de valoare – autoturism, casă, apartament, o bijuterie.

Pentru că Saturn a fost în Săgetător, Berbecii vin după o perioadă de creștere și de învățare, dar în același timp și de disciplinare.

Berbecii au învățat cum să fie liberi și cu spirit de aventură cunoscându-și propriile limite, fără a scăpa de responsabilitățile vieții cotidiene.

S-au împăcat cu ceea ce i-a ținut în loc în trecut și sunt capabili acum să recunoască deschis cum este să fii liber într-o lume a limitărilor. Tema pentru ei a fost de a învăța cum să trăiască cu propriile limite.

Ei bine, aceste experiențe vor trece într-un alt plan după 20 decembrie, când Saturn se va muta în Casa a 10-a, cea a carierei și a realizărilor profesionale. Asta arată o viitoare posibilă schimbare de carieră.

Se va impune mai multe exigență, oamenii vor avea alte așteptări de la ei la locul de muncă sau vor putea alege să o facă pe cont propriu. Saturn în această casă indică, de obicei, obiective pe termen lung, deoarece el va sta aici în următorii 2 ani și jumătate! Nativii vor fi mult mai solicitați, dar este calea perfectă pentru ei.

Luna nouă în Săgetător îi va încuraja pe Berbeci să își extindă orizonturile după 18 decembrie. Iar 18 e o zi excelentă pentru meditație, reflecție și petrecerea timpului fie în mijlocul naturii, fie preocupați de pasiunile lor.

De asemenea, își pot stabili obiective pentru noul an. Este timpul perfect pentru a începe din nou!

Pe 20 decembrie, Soarele intră în Capricorn, în Casa a 5-a. E Casa creativității, a copiilor și a divertismentului. Se pot simți încrezători la locul de muncă și să fie siguri că toată lumea va observa asta.

Să se încreadă în judecata lor atunci când vine vorba de finanțe, carieră și proiecte. Această poziție îi va face să joace la vârf din punct de vedere profesional.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos
BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top