Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iunie 2014 - Gemeni

Horoscop Lunar

Horoscop iunie 2014 – Gemeni – Dragoste

Horoscop iunie 2014 – Gemeni – Dragoste

Horoscop iunie 2014 – Gemeni – Dragoste. Cu Marte în Balanţă, în zona dedicată a iubirii, te-ai obişnuit de ceva vreme, dar acum simţi ceva nou pentru că Marte şi-a reluat de curând mersul direct, după o perioadă de retrogradare, deci începe să anime din nou atmosfera în plan sentimental.

Horoscop iunie 2014 – Gemeni – Dragoste. De vreo 2 ani nu ai mai avut acest aliat lângă inima ta, cel care îţi dă chef de iubire, îţi măreşte farmecul personal şi forţa de seducţie, atrage atenţia mai uşor asupra ta, în caz că vrei să faci o cucerire nouă, deci profită de energia lui Marte pentru a porni o relaţie nouă, pentru a o face pe cea existentă să treacă la un nivel superior sau să aduci un alt suflu în viaţa ta.

Horoscop iunie 2014 – Gemeni – Dragoste. S-ar putea spune că tu eşti printre norocoşii zodiacului în plan sentimental, pentru că acolo, în zona iubirii, îşi unesc forţele atât Marte, cu şarmul său irezistibil, cât şi Nodul Nord, care îţi oferă condiţiile necesare pentru ca iubirea să evolueze frumos. Te poţi aştepta la evenimente marcante pentru sufletul tău, dar fii totuşi prudent când vine vorba de decizii bruşte, pentru că există riscul unor alegeri neinspirate din cauza grabei sau superficialităţii.

Horoscop iunie 2014 – Gemeni – Dragoste. Nu e prima oară când Marte şi Uranus se ciondănesc, anul acesta, ca atare posibil să fi făcut deja unele gafe din care ai învăţat multe, dar dacă impulsivitatea se resimte abia acum, ai grijă ce decizii iei. Un nou început? O nouă relaţie? O decizie radicală în amor? Da, sunt posibile, dar nu te hazarda! În căsnicie, totul se reduce la tihnă, confort, linişte, intimitate, şi cât timp fiecare îţi asumă şi onorează sarcinile care-i revin, viaţa în doi va fi plăcută.

Gemeni IUNIE 2014 DRAGOSTE» | Gemeni IUNIE 2014 – CARIERA» | Gemeni IUNIE 2014 – BANI + GENERAL» INTOARCE-TE LA TOATE ZODIILE

Horoscop oferit de acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top