Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iunie 2014 - Gemeni

Horoscop Lunar

Horoscop iunie 2014 – Gemeni – Bani + general

Clar că tu mai eşti încă vedeta zodiacului până pe 21, când Soarele îţi spune pa pentru alte 11 luni. Profită din plin de energia pe care Soarele ţi-o insuflă pentru a face tot ce-ţi trece prin minte… iar tu ai multe în minte, se ştie. E vremea voastră, a Gemenilor, să străluciţi, să ieşiţi în evidenţă, să vă bucuraţi de energie pozitivă, tonus bun şi noroc cu carul de vreme ce 3 planete trec prin vizită prin ograda ta. Un lucru totuşi să ţii minte: Neptun în Peşti nu e cel mai bun aliat pentru unii Gemeni, pentru că el îi poate face să se lase furaţi de iluzie, de vise imposibile, de o ciudată senzaţie de supremaţie şi control, de aceea trebuie să se bucure de tot acest arsenal pozitiv cu un dram de prudenţă şi realism!

Mercur, guvernatorul tău, a ajuns la acea perioadă din an în care începe să dea cu spatele, prin mers retrograd, deci fii prudent în tot ce faci, spui sau decizi, pentru că s-ar putea să te răzgândeşti repede sau să nu aibă efecte durabile.

Horoscop iunie 2014 – Gemeni – Bani

Horoscop iunie 2014 – Gemeni – Bani. E agitaţie mare prin contul tău, pentru că banii vin şi pleacă de la o zi la alta, e vremea multor plăţi strict administrative, altele decât cele obişnuite lună de lună, cum ar fi plata unor rate, a unor taxe sau impozite anuale, dar poate fi şi momentul în care intri în posesia unor sume demult promise şi care, din diverse motive, nu mai ajungeau la tine. Familia îţi este un aliat de nădejde pentru toate plăţile acestei perioade, căci te poţi baza pe contribuţia lor, dar tot familia poate fi şi principala ţintă a banilor pe care îi faci, pentru că tot ce cheltuieşti, e spre binele întregii familii.

Horoscop iunie 2014 – Gemeni – Bani. Ar fi un moment excelent să discuţi cu cei de care depinde salariul tău, pentru a mai regla un pic balanţa în acest sens, căci se pot auzi veşti bune legate de stabilizarea salariului, de concretizarea unor vechi promisiuni sau de obţinerea unor sume mai bune ca onorariu pentru munca ta de zi cu zi. Ai curajul să ridici tariful serviciilor sau produselor oferite de tine, pentru că merită preţul!

Gemeni IUNIE 2014 DRAGOSTE» | Gemeni IUNIE 2014 – CARIERA» | Gemeni IUNIE 2014 – BANI + GENERAL» INTOARCE-TE LA TOATE ZODIILE

Horoscop oferit de acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top