Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop iulie 2016 Scorpion

Horoscop Lunar

Horoscop iulie 2016 Scorpion

Horoscop iulie 2016 Scorpion: Parerile tale vor conta mai mult ca niciodata in luna iulie si vei capata notorietate. Vei schimba multe lucruri in bine pentru tine si cei din jur.

Dezvoltarea personala, marele proiect al lunii

Sintagma de ordine pentru tine este „dezvoltare personala” pe tot parcursul lunii. Vei cauta in tine acele raspunsuri pe care voiai sa la zaresti de mult. Descoperi ca inca esti suficient de creativ si de capabil sa muti muntii din loc daca de asta e nevoie ca sa traiesti in armonie cu tine si cu cei din jur.

Top 4 zodii care vor avea o vara de vis. Surpriza de pe locul 1

Scrisoare catre Scorpion

Spiritul tau revolutionar, in sensul bun, poate iesi la iveala si poate surprinde multa lume. Vei citi mai mult, vei intelege mai multe lucruri despre ce se intampla cu tine si cu ceilalti si vei analiza mai bine compromisurile care iti vor fi puse in fata.

Parerile tale vor prinde tot mai multa consistenta in perioada urmatoare. Vei schimba multe lucruri atat pentru tine cat si pentru ceilalti. Vei sti ce verbe sa foloseste, cand trebuie sa pui virgula si punct si mai ales ce intrebari sa pui ca sa ii incui pe toti.

CITESTE HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA IULIE 2016 PENTRU: >> BERBEC; >> TAUR; >> GEMENI; >> RAC; >> LEU; >> FECIOARA; >> BALANTA; >> SCORPION; >> SAGETATOR; >> CAPRICORN; >> VARSATOR; >> PESTI

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top