Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop iulie 2016 Sagetator

Horoscop Lunar

Horoscop iulie 2016 Sagetator

Horoscop iulie 2016 Sagetator: Vei trai o criza existentiala puternica. Socurile verii iti vor arata cat de mult ai gresit pana acum in abordarea vietii. Tot raul va fi, insa, spre bine.

Posesivitatea poate distruge relatia

Pornirile tale posesive iti pot crea serioase probleme cu partenerul de viata. Nici prietenii nu vor fi incantati sa ii admonestezi de fiecare data, sa ii banuiesti ca pun la cale planuri machiavelice impotriva ta, ca uneltesc toata ziua contra ta. E bine sa elimini toate energiile negative, sa te exprimi liber, sa strigi in gura mare ce te doare, insa trebuie sa ai mare grija sa nu scapi vreo jignire.

Stii bine ca atunci cand te enervezi poti spune lucruri de care iti par rau dupa aceea, asa ca fa tot posibilul sa iti reprimi pornirile emotionale.

Scrisoare catre Sagetator

Horoscop trimestrial mai – iunie – iulie 2016

Mai bine discuta cu un membru al familiei in fata caruia sa iti versi naduful sau cu un prieten in care ai 100% incredere, adica acel prieten care nu te va judeca indiferent de cat de extremista poate parea pozitia ta pentru moment.

Pornirile revolutionare si usor exagerate au si o cauza pe care singur o vei descoperi: nevoia de independenta, de libertate totala in ceea ce priveste statutul tau social.

Trebuie sa privesti adanc in interiorul tau pentru a gasi toate resursele sa te ridici, sa iti permiti sa zambesti chiar si in cele mai chinuitoare ori imprevizibile situatii, sa lasi panica la poarta inimii tale, sa nu permiti sa iti innegresti sufletul cu fleacuri.

CITESTE HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA IULIE 2016 PENTRU: >> BERBEC; >> TAUR; >> GEMENI; >> RAC; >> LEU; >> FECIOARA; >> BALANTA; >> SCORPION; >> SAGETATOR; >> CAPRICORN; >> VARSATOR; >> PESTI

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top