Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop ACVARIA 3 – 9 septembrie 2018. Zodiile care primesc mulți bani

Horoscop ACVARIA 3 – 9 septembrie 2018. Citește horoscopul săptămâna ACVARIA și află care sunt zodiile care vor avea o săptămână cu adevărat reușită. Tu ce zodie ești?

Horoscop ACVARIA 3 – 9 septembrie 2018 BERBEC:

Ceea ce iese la iveală din adâncul sufletului s-ar putea să nu fie real, ci doar o minciună, o pistă falsă pe care nu trebuie să pornești.

Dacă simți fericire, s-ar putea să te amăgești… dacă simți disperare, s-ar putea să nu-și aibă rostul… ca atare, înainte de a te încrede în emoțiile tale cele mai profunde, mai lasă o zi – două să se decanteze apele. Ceea ce va rămâne la final va fi realitatea așa cum e, fără ca nimic să nu te inducă în eroare.

Nu lua decizii și nu-ți exprima sentimentele la primul impuls, ca să nu regreți mai apoi că te-ai lăcat păcălit de cine știe ce senzație falsă. Nici măcar intuiția sau vocea interioară nu te ajută prea mult, pentru că și ele s-ar putea să-ți transmită semnale greșite.

Horoscop ACVARIA 3 – 9 septembrie 2018 TAUR:

Timpul e cel mai mare dușman al tău și trece exact invers decât ai avea nevoie. Te enervezi la fiecare oră care s-a mai dus și intri de multe ori în criză de timp.

Greu de crezut că vei putea să te încadrezi în termenii limită cam stricți care ți se dau săptămâna aceasta, ca atare calmează-te și nu te da peste cap mai mult decât omenește poți face.

Mai rău e că mai vin și din urmă o serie de restanțe vechi, de treburi nerezolvate în lunile anterioare, dar oricât te-ai strădui, nu vei putea șterge de pe lista de sarcini ce ți-ai propus. Ba chiar pe unele dintre ele le vei termina abia… luna viitoare!

Citește și: Horoscop săptămânal 3 – 9 septembrie 2018 INTEGRAL

Horoscop ACVARIA 3 – 9 septembrie 2018 GEMENI:

Ești în fața unei schimbări majore de direcție, dar pe care o privești cu multă reticență. Nu ești deloc sigur că e momentul cel mai potrivit pentru a schimba macazul, nici că ar fi cel mai bun sens, nici că deții toate resursele adecvat, ci ți se citește permanent pe chip un soi de derută combinat cu frica de a acționa.

Poate nu e rău să tragi un pic de timp, dacă tot ai aceste senzații ciudate că nu e chiar cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faci acum, dar odată și-odată tot va trebui să spui start.

Acum poate mai amâni o zi, două, dar nu poți amâna la nesfârșit, deci pregătește-te sufletește pentru un nou început. Vei porni cu teamă sau doar cu prudență?

Horoscop ACVARIA 3 – 9 septembrie 2018 RAC:

Ajutorul cel mai bun vine acum de la oamenii cei mai dragi din viața ta, și vine într-o formă care te unge pe suflet. Aproape că nici nu trebuie să le spui ce te doare, că ei sunt acolo lângă tine, cu toată ființa lor.

Datorită lor, vei depăși cu brio orice impas, pentru că citești în ochii lor sprijin și iubire necondiționate, ceea ce te împinge de la spate, să continui orice ar fi.

Singur, ți-ar fi mai greu, dar așa, cu cineva alături care va aproba ceea ce vrei să faci, totul va evolua ca la carte. Dacă singur nu găsești resursele de a continua ce ai început, sună un prieten și cere un sfat. Îndrumările sale vor deveni sursă de energie pentru tine.

Horoscop ACVARIA 3 – 9 septembrie 2018 LEU:

Dacă încă îți mai stă gândul la concediu, ce-ar fi să ți-l iei chiar acum? La atmosfera veselă și destinsă, lipsită de griji, de care ai putea avea parte acum, socializarea ar merge de minune, ai cunoaște oameni cu care ai chef de distracție, ca atare este o săptămână în care apar suficiente motive să te simți bine printre oameni.

Nunți, botezuri, petreceri, aniversări, toate sunt pe lista de priorități, deci nu refuza nicio invitație.

Dacă dragostea nu face parte din peisaj încă, la o astfel de ieșire cu iz festiv nici nu știi de unde sare iepurele. Îmbracă-te bine, aranjează-te, pune un zâmbet pe figură și în lume cu tine, să te distrezi pe cinste!

Citește și: Horoscopul lunii septembrie 2018. Una dintre zodii primește mulți bani moștenire

Horoscop ACVARIA 3 – 9 septembrie 2018 FECIOARĂ:

Câte ai de făcut săptămâna aceasta! Dar când vine vorba de muncă nimeni nu te întrece, ești cel mai eficient și mai productiv om de pe planetă. Îți aduni atât de bine forțele, încât termini lista de sarcini pentru 7 zile în doar 4, spre mândria ta și uimirea șefilor.

Atenție totuși, când ești mult prea sârguincios și harnic, te-ai putea trezi cu un surplus de sarcini iar superiorii, văzând cât de bine te descurci, îți vor da și mai mult data viitoare, deci las-o mai moale totuși cu excesul de zel.

Dacă ai treabă pentru o săptămână, întinde-o toată săptămâna, pentru că acele zile libere care crezi că ți-ar rămâne la final, tot pentru muncă vor fi, preluând și din sarcinile altora. Ia-o organizat, pas cu pas, că nu te grăbește nimeni!

Horoscop ACVARIA 3 – 9 septembrie 2018 BALANȚĂ:

Ai în fața ta o persoană demnă de laudă care merită urmată îndeaproape.

E un bun lider, un coordonator iscusit, un exemplu minunat pentru tine și pentru cei care îi stați prin preajmă, îl apreciezi sincer, îl admiri, îl urmezi, pentru că ai avea multe de învățat și de câștigat de pe urma învățăturilor pe care le împarte în stânga și-n dreapta.

El e motorul principal de energie pentru tine, el te motivează să te apuci serios de treabă sau să pornești un drum la care visai, e stimulentul cel mai bun pentru a lua startul într-o direcție nouă de la care ai mari așteptări. Dacă el a reușit, poți reuși și tu, deci urmează rețeta sa de succes.

Horoscop ACVARIA 3 – 9 septembrie 2018 SCORPION:

Acțiunile tale nu au efectele scontate, ca atare ai grijă în ce te bagi! Într-un moment de neatenție, de impulsivitate sau de nervozitate, mai mult ai putea strica decât ai putea construi, de aceea trebuie să analizezi foarte atent dacă merită sau nu să pornești acțiunea la care îți este gândul.

Eșecurile sunt, din păcate, prin preajmă, poate chiar eșecuri ale unor acțiuni începute mai demult care abia acum își arată ineficacitatea. Nu o lua în tragic, tu ești poate cea mai pregătită zodie s-o ia de la capăt, la nevoie, căci tu ești ca meșterul Manole care poate reconstrui mănăstirea iar și iar până-i iese așa cum trebuie.

Nu trata un astfel de hop ca pe o dramă, ci ca pe o șansă de a face totul încă o dată mult mai bine.

Horoscop ACVARIA 3 – 9 septembrie 2018 SĂGETĂTOR:

Deși de obicei nu ești atât de prevăzător și nu calculezi toate aspectele unei situații pe toate părțile, cu argumente pro și contra în egală măsură, de data aceasta consideri că e momentul să cântărești totul cu mai multă atenție.

Altă dată ai greșit prin atitudinea jucăușă, superficială, indiferentă, pripită, după principiul ”fie ce-o fi„, dar acum nu ai vrea să repeți greșeala.

Da, poate nu ești tu zodia cea mai profundă, ci te lași de multe ori dus de val cu un entuziasm debordant, dar acum reușești să ții sub control spiritul libertin și sapi după toate detaliile. Dacă vei considera că ai privit totul și dintr-o perspectivă și din cealaltă, abia după aceea vei putea spune cu încredere și optimism ce ai decis, deci nu te grăbi.

Horoscop ACVARIA 3 – 9 septembrie 2018 CAPRICORN:

Ți-e frică să intri în gura lumii într-un moment în care ești cam sensibil din punct de vedere emoțional. Nu vrei să fii afectat de vreo judecată greșită, nedreaptă, de vreun cuvânt aruncat aiurea de o persoană furioasă pe tine, de aceea aproape că eviți orice confruntare agresivă.

Ai un simț aparte care te ajută să descoperi tensiunea care planează în diverse spații astfel încât să ieși de acolo înainte de a se încinge totul, dar nici nu găsești forța de a contracara eventualele atacuri, în caz că totuși izbucnește vreunul.

Aproape că preferi să fii complet singur, să te izolezi, ca să fii lăsat în pace, pentru că ți-e teamă de reacția pe care ai putea s-o ai în momentul de criză.

Horoscop ACVARIA 3 – 9 septembrie 2018 VĂRSĂTOR:

Succesul dă buzna în calea ta pe nepregătite, că nici nu știi cum să-l gestionezi. Să te bucuri și să profiți din plin de ocaziile excelente? Sau să fii reticent și să aștepți mai multe dovezi înainte de a înțelege ce se petrece?

Profită, aceasta e varianta cea mai bună, pentru că nu e obligatoriu ca succesul să vină după un program organizat pas cu pas, ci te mai poți trezi în fața lui și peste noapte.

Veștile care sosesc hodoronc-tronc sau acțiunile decise ad-hoc sunt și cele mai bune, deci nu cere timp de gândire dacă se ivește vreo ocazie bună, că s-ar putea să fie unică și să nu aștepte. Răspunde imediat, fii prompt în reacții, pentru că cele mai bune momente sunt cele la care trebuie să spui pe loc ce ai decis.

Horoscop ACVARIA 3 – 9 septembrie 2018 PEȘTI:

Stai pe loc, nu simți niciun progres în planurile tale pentru că îți lipsesc o mulțime de resurse necesare chiar și pentru cel mai mic pas înainte. Nu ai chef, nu ai starea potrivită, nu ai bani, nu ai niciun ajutor, nu ai sănătate, nu te poți concentra, nu e timp, dai piept numai de piedici, deci, la asemenea condiții defavorabile, numai un miracol te-ar putea ajuta să duci totuși la îndeplinire ceea ce ai început.

La tot pasul simți că e ești tras înapoi sau că ți se trântesc ușile în nas, deci nu-ți face planuri prea mari pentru săptămâna aceasta.

Tocmai pentru că știi că nimic nu prea merge, mai bine te-ai odihni un pic, ia-ți câteva zile libere și ocupă-te de sănătatea ta. Și pe aceasta ai cam neglijat-o!

Horoscop săptămânal oferit de ACVARIA.COM.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top