Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop ACVARIA 14 – 20 ianuarie 2019

Horoscop ACVARIA 14 – 20 ianuarie 2019.  Astrologul Acvaria anunță o săptămână de vis pentru trei zodii. Iată cine sunt zodiile norocoase, dar și cine va avea o săptămână dificilă. Tu ce zodie ești?

Horoscop ACVARIA 14 – 20 ianuarie 2019 BERBEC

Se deschide o aventură nouă în fața ta, deși ești conștient că mai e mult până departe! E o etapă de durată din viața ta, momentan nu știi încotro duce, dar ești totuși dornic să pornești pe acest drum nou. Cu răbdare, totuși, pentru că nu trebuie să pretinzi rezultate imediate.

Dacă mai ai alături și un om cu mai multă experiență de viață, mai matur, mai înțelept, cu atât mai bine pentru că tine, deoarece, fie că-ți place sau nu, ai multe de învățat de la el. Tu ești ca un copil care este atras de o lumină prin pădure și te afunzi tot mai mult, captivat de noua aventură, dar, singur și fără experiență, riști să te rătăcești, or, cu asemenea profesor îndrumător alături, vei ști exact ce ai de făcut la fiecare pas. Nu insista să alergi singur prin ”pădure”!

Horoscop ACVARIA 14 – 20 ianuarie 2019 TAUR

Ești invitat să te alături unei aventuri amuzante, care ți-ar face mare plăcere, de parcă ar scoate copilul din tine mai mult la suprafață. Ce atâtea griji de om mare? Ce atâtea responsabilități de adult? Ar fi atâtea lucruri frumoase și simple care merită atenție, și de ele ar trebui să te ocupi acum.

Simte-te liber, aleargă în voie, râzi, fă poante celor dragi, rupe zăgazurile vârstei tale că prea îți limitează creativitatea și bucuria de a trăi. Joacă-te de-a orice, pentru că din joc se nasc idei, soluții, direcții noi de mers.

Tot din joacă poate începe acum și o iubire sau o prietenie, pentru că ești de părere că e bine să pornești unele lucruri mai relaxat, și ai să vezi tu după aceea unde duc. Dacă ai mai tot timpul un zâmbet larg pe chip, totul este bine!

Horoscop ACVARIA 14 – 20 ianuarie 2019 GEMENI

Prea le iei la bani mărunți pe toate, pentru că vrei să iasă toate perfect, ceri enorm de la tine, de la alții, de la orice, pentru că nu vrei să ridice nimeni din sprânceană la cel mai mic hop. Ceri totul, ceri mai mult decât perfectul, dar oare nu ceri totuși prea mult?

Perfecțiunea nici nu există și totuși tu faci orice ca să ajungi la ea. Dar oare tu ești perfect? Nu, și știi și tu asta, dar nu te poți abține să nu pretinzi de la restul lumii tot ce au mai bun. Chiar dacă ți s-ar oferi ceva perfect, tu tot vei spune: neah, se poate și mai bine de atât!

Dar ce-ar fi dacă alții s-ar purta la fel cu tine? Tu te-ai da peste cap să faci totul ca la carte, faci eforturi supraomenești, dai și cămașa de pe tine și când prezinți rodul muncii tale, vezi că încep care mai de care să critice și să-ți caute nod în papură. Oare cum ar fi? Deci nu ridica ștacheta prea sus!

Horoscop ACVARIA 14 – 20 ianuarie 2019 RAC

Ai niște frici extrem de puternice inoculate în suflet și minte, pe care ți-e foarte greu să le ții sub control sau să le ștergi.

Unii ar spune că ai dat în paranoia de la atâtea frici, că prea vezi peste tot doar pericole și dușmani. Ai putea să-ți înfrunți acum una din marile tale temeri, una care te paralizează pur și simplu și nu te lasă să faci niciun pas mai departe ca nu cumva să greșești.

Ai putea găsi leac la problema ta de natură emoțională și psihică și să descoperi, la finalul săptămânii, că totul s-a rezolvat cu brio, că ai ținut în frâu reacțiile ciudate și că ai făcut față cu succes chiar și unei crize majore.

Practic, declanșezi criza, o înfrunți cu capul sus și, la urmă, după ce va fi trecut, îți spui: ei, ce mare scofală? Așa ar trebui să faci cu toți piticii pe care știi și tu că-i mai ai pe creier: privește-i cu tupeu în față și zi-le să plece!

Horoscop ACVARIA 14 – 20 ianuarie 2019 LEU

Lucrurile iau o turnură care nu te bucură prea tare și începi să cauți vinovați pentru asta. S-ar putea să te găsești chiar pe tine responsabil pentru felul cum s-a stricat un anumit plan și-ți torni cenușă în cap la tot pasul.

Dacă e auto-critică, parcă mai merge, dar dacă nu ai chiar nici o vină și vin alții să-ți arunce în cârcă cine știe ce erori, e normal să te apuce pandaliile. Nu prelua pe umerii tăi chiar toate problemele universului, fie că ești sau nu responsabil de cele întâmplate, pentru că s-ar putea să mai fie și alții care au jucat un rol iar acum dau bir cu fugiții.

Nu trebuie să-i pârăști, nu asta e soluția, dar nici să plătești tu oalele sparte de ei nu e bine. Fă în așa fel încât să repari ce stă în puterea ta, dar să nu îți asumi tu vina în locul altora.

Horoscop ACVARIA 14 – 20 ianuarie 2019 FECIOARĂ

Parcă nimic nu vrea să meargă conform planurilor și cum tu ești o fire organizată, căreia îi place ca toate să meargă ceas, e normal să te deranjeze acest ritm complet dat peste cap. Peste tot numai amânări, hopuri, refuzuri, întârzieri, ocolișuri, întoarceri din drum, vino mâine, nu acum, nu încă…

Parcă nimic nu iese din prima sau așa cum ți-ai stabilit la pornire, dar nu trebuie să te lași doborât de unul, două, trei obstacole. Poate și ele au rolul lor, acela de a-ți testa ție răbdarea și perseverența sau poate îți oferă răgazul potrivit pentru a mai trece odată totul în revistă, să vezi dacă nu ai scăpat ceva din vedere.

Dacă unele lucruri se amână cu o zi, două, nu e un capăt de țară, ci ai să descoperi că era chiar în beneficiul tău, de vreme ce în acel timp apare ceva ce îți va fi de folos!

Horoscop ACVARIA 14 – 20 ianuarie 2019 BALANȚĂ

Te simți bine printre oameni, ai șansa să te alături unui grup sau unui colectiv mai larg de persoane cu care ai ceva în comun. Adaptarea merge de la sine, te simți foarte repede unul de-al lor, fără a face vreun efort suplimentar pentru a le intra în grații. Practic, acționezi ca ei, faci ca ei, ești croit ca după calapodul lor, deci era normal să-i descoperi într-o zi și să vrei să te alături lor într-o acțiune din care fiecare are ceva de câștigat.

Îți asumi și tu rolul în acest grup și-l duci la îndeplinire cu pasiune, cu energie, cu responsabilitate. Știi că toți stau cu ochii pe tine, ca nou intrat, tocmai de aceea dai tot ce ai mai bun pentru a le câștiga încrederea, prietenia, respectul, admirația. Muncești mult, la fel ca ei!

Horoscop ACVARIA 14 – 20 ianuarie 2019 SCORPION

În doi, parcă lucrurile evoluează mult mai bine, ca atare atenția ta trebuie să se îndrepte, zilele acestea, spre găsirea celui mai bun companion pentru planurile tale viitoare.

Nu unul oarecare, ci unul care are ceva mai multă experiență decât tine, care ți-e superior din anumite puncte de vedere: ca vârstă, pregătire, pasiune, energie, palmares. El va deveni nu doar tovarășul tău de drum, de discuție, de muncă, ci și cel mai bun ghid pentru ca tu să faci pași mai sus și mai departe spre ceea ce dorești să obții.

Caută deci omul potrivit pentru scopurile tale, înțeleptul, coordonatorul, îndrumătorul, meșterul, expertul, specialistul, zi-i cum vrei, dar de la care tu să ai cel mai mult de învățat. Trebuie să recunoști că nu le știi chiar pe toate…

Horoscop ACVARIA 14 – 20 ianuarie 2019 SĂGETĂTOR

Banii sunt marea ta preocupare, nu pentru că ai o listă întreagă de plăți și datorii, ci din contră: pe lista ta sunt mai degrabă o mulțime de surse din care pot veni bani către tine! Prosperitatea bate la ușa ta, totul e să fii tu pregătit să-i deschizi, ca să nu te ia șansa prin surprindere. Ai atât de multe idei prin care situația ta financiară ar avea de câștigat și nu trebuie să le lași să zacă la sertar, nici să le amâni pe altădată.

Acum e momentul să dai startul unei afaceri, unui proiect, unei mari investiții, să iei o mare decizie legată de banii pe care i-ai adunat până acum. Practic, le dai un sens deosebit banilor, ceva ce poate atrage, cândva alți bani sau măcar acel sentiment de confort la care visezi. Banii tăi de acum vor face pui în viitor, deci nu-i ține la saltea, nu-i păstra pentru cine știe ce alte scopuri îndepărtate.

Norocul e de partea ta și merită să ai curajul să investești, că dacă stai și te uiți la bani ce frumos stau în cont sau în sertar, aștepți degeaba. Ce ai de gând să faci deci cu banii tăi? Ceva ce, cândva, îți va inspira sentimentul că da, ai făcut cea mai bună afacere!

Horoscop ACVARIA 14 – 20 ianuarie 2019 CAPRICORN

Ai stat tu ce ai stat pe loc și aveai impresia că nimic nu se mai mișcă, dar ai parte de o surpriză. Exact acel proiect ce stagna, blocat într-un punct mort, intră brusc într-o etapă nouă în care totul evoluează extrem de repede.

Aproape că nu erai pregătit pentru această schimbare majoră de ritm, tocmai de aceea trebuie să te repliezi imediat, să-ți aduni forțele și s-o apuci pe calea cea nouă cât mai prompt. Nu cere timp de gândire, pentru că nu ți se oferă niciun răgaz!

Acum câștigă cei care reușesc să schimbe macazul din mers, care nu stau pe gânduri, care nu analizează pe toate părțile să vadă ce e de făcut, cei care sunt pe fază, prompți, iuți, gata în orice clipă pentru o nouă aventură. Ia-ți deci avânt pentru un mare salt înainte!

Horoscop ACVARIA 14 – 20 ianuarie 2019 VĂRSĂTOR

Nu mai ești cel de acum câțiva ani și îți dai seama de schimbări mai mult ca oricând săptămâna aceasta, stând de vorbă cu grupul tău de prieteni. Cei mai buni amici îți atrag cumva atenția că e ceva diferit la tine și parcă ar dori să revii la cel de odinioară, pentru a le fi din nou pe plac.

Unii se plâng că nu mai ești atât de disponibil pentru ieșiri, împreună cu ei. Alții spun că nu mai ești la fel de amuzant, de sociabil, de volubil ca altădată.

Dar ei uită că și tu, și ei v-ați maturizat, ați trecut prin tot felul de probe care au lăsat urme asupra voastră. Așa cum tu le accepți lor schimbările pe care timpul le-a lăsat asupra lor, ar face bine ca și ei să admită că și tu ai acum altă viață, alt stil, altă atitudine, deci să te ia ca atare!

Horoscop ACVARIA 14 – 20 ianuarie 2019 PEȘTI

Nu sta să-ți plângi de milă că cine știe ce vis nu ți s-a împlinit, altfel rămâi blocat în acel punct mort mult și bine! Mai bine schimbi imediat macazul, iei ce se poate lua din nivelul la care ai ajuns, ca să nu pierzi chiar tot ce ai investit până aici, aduci modificări, pe ici, oe colo, și pornești cu forțe proaspete într-un alt sens.

Acum sunt mai degrabă susținute aventurile complet noi, luate de la zero, decât să încerci să resuscitezi ceva mort, deci nu insista să duci mai departe ceva care n-a ieșit conform planurilor. Apucă-te de altceva, renaști din cenușă ca pasărea Phoenix!

Horoscop ACVARIA 14 – 20 ianuarie 2019 oferit de acvaria.com.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top