Connect with us

Revistateo.ro

Greșelile pe care le fac aproape toate miresele în machiaj

Stiri

Greșelile pe care le fac aproape toate miresele în machiaj

Iată care sunt greșelile pe care le fac aproape toate miresele în machiaj:

1. NU ȘTII CE VREI
Dacă îi spui stilistei tale că vrei un machiaj nude, cât mai natural pentru ziua nunții tale, s-ar putea ca aceasta să aibă un alt concept despre ceea ce înseamnă machiajul natural. Folosește fotografii de pe Internet pentru a arăta exact ce tip de machiaj îți dorești și nu te baza pe intuiție sau pe presupuneri. Pentru că s-ar putea să spargi oglinda de nervi chiar în cea mai importantă zi a vieții tale.

2. NU FOLOSEȘTI ACELAȘI LIPSTICK
E foarte important ca lipstickul tău să se potrivească cu fondul de ten, astfel încât fața ta să nu pară un colaj din două fețe diferite.

CITEȘTE ȘI: MACHIAJUL BUZELOR – TRENDURI 2015

3. CAZI ÎN PATIMILE MODEI
Dacă în viața de zi cu zi ești la curent cu tot ce e nou în materie de make-up sau haine, nu duce latura ta fashionistă la altar! Mesenii de la nunta ta se vor speria dacă te vor vedea cu un machiaj de tipul smokey-eyes. Încearcă ceva cât mai apropiat de personalitatea ta și lasă tendințele la o parte. Acestea oricum sunt trecătoare.

4. NU ALEGI CULORI VII
Evită cremul, griul, sau albul fad. Folosește cu încredere roz, roșu, turcoaz, violet sau verde pentru a străluci în ziua nunții tale. Până la urmă e o zi fericită, o zi care are nevoie de culoare.

5. TRATAMENTE DE ULTIMĂ ORĂ
Dacă nunta ta va fi vara, te vei duce rapid la solar sau te vei da cu cremă autobronzană? Dacă răspunsul tău este afirmativ, faci o mare greșeală. Evită tratamentele de ultimă oră, evită operațiile estetice înainte cu câteva zile de nuntă. Acestea au nevoie de luni întregi să-și facă efectul și nu ți-ai dori să apari cu fața tumefiată. Și, oricât de mult machiaj ai folosi pentru a acoperi operația estetică, nu va ține mult.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top