Connect with us

Revistateo.ro

Gestul impresionant făcut de fiul Mădălinei Manole în memoria mamei sale

Staruri

Gestul impresionant făcut de fiul Mădălinei Manole în memoria mamei sale

Petru Junior nu și-o mai amintește pe mama lui căci acesta era foarte mic atunci când cântăreața ne-a părăsit.

Acesta a făcut, totuși, un gest impresionant în memoria mamei sale care îi lipsește enorm. Conform unor surse, Petru Jr. s-ar fi înscris în asociația care are grijă de amintirea mamei sale. Copilul de doar 9 anișori este membru onorific al acestei asociații din care face parte și tatăl său.

Asociația respectivă vine în sprijinul mamelor care se confruntă cu depresie post-partum (depresie după naștere).

Bunicul lui Petru Jr. vine cu noi acuzații scandaloase

„Pe fiul meu îl doare foarte tare ce s-a întâmplat! Spun cu toată convingerea și cu toată responsabilitatea că am dreptate și eu răspund pentru ceea ce spun. Vă amintiți că timp de opt ani de zile am spus mereu: de ce nu s-a ridicat calculatorul fetei mele, pentru a vedea cu cine s-a conversat fiica mea prin America.

CITESTE SI: FOTOGRAFII-DOCUMENT cu Madalina Manole, la aproape 6 ani de la moartea artistei

Gigi Becali a vorbit despre nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

Am aflat următoarele: nu s-a putut umbla la calculatorul Mădălinei și s-a cerut aprobarea SRI-ului, dar nu s-a putut vedea nimic pentru că o firmă americană se ocupa de gestionarea lui.
Le-am zis: nimeni nu a fost curios să vadă ce conținea calculatorul fiicei mele? Dacă fiica mea era o spioană sau ceva? Deci nu ne-a lăsat SRI-ul…

I-am explicat domnului avocat că suntem partenerii Americii, chiar ei nu erau curioși să vadă dacă fata mea nu făcea un spionaj care să pună țara în pericol? În această perioadă s-au făcut publice toate protocoalele din justiție și m-am hotărât să vorbesc.

Când eram chemat în instanțe, toți se uitau la procuror, iar procurorul se uita ca un rege, cred că nici Napoleon nu se uita așa și mi-am dat seama că ceva nu este în regulă. CITEȘTE AICI CONTINUAREA DEZVĂLUIRILOR TATĂLUI MĂDĂLINEI MANOLE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top