Connect with us

Revistateo.ro

Genți pe care orice femei trebuie să le aibă

Inedit

Genți pe care orice femei trebuie să le aibă

Trendurile se schimbă destul de repede, anotimpurile de asemenea. Asta te-ar putea obliga la anumite schimbări și în garderoba ta. Există totuși anumite articole pe care trebuie să le avem indiferent de sezon sau tendințe. Articole care nu se demodează și care sunt foarte practice în viața de zi cu zi. Geata este un accesoriu foarte important, care definește ținuta și totodată ne ajută să purtăm cu noi toate lucrurile de care avem nevoie. Iată ce genți ar trebui să aibă fiecare femeie în dulapul ei.

Geanta neagră din piele. Nu se demodează niciodată și îți este de folos în multe împrejurări. Fie că alegi să o porți la birou sau la școală, la o plimbare în parc sau la o întâlnire de afaceri, geanta clasică îți este prietenă necondiționat. Când nu știi cu ce ai putea să îți asortezi ținuta, este suficient să scoți geanta neagră din dulap și ești gata! Asigură-te că e una încăpătoare, deoarece te va însoți în multe perpeții.

CITEȘTE ȘI: SUTIENE – CE TE AVANTAJEAZĂ

Geanta tip plic. Pentru o femeie care se respectă ar trebui să fie de nelipsit. Să nu mai spunem că sunt și foarte la modă de ceva timp. Atunci când porți o ținută elegantă, mergi la o petrecere sau la o seară cu fetele în oraș, această geantă este prietena ta cea mai bună. Asigură-te că se asortează cu majoritatea ținutelor elegante pe care le ai. Nu trebuie să ai dulapuri plin de plicuri pe care să le porți extrem de rar. Unul sau două în culori care să se potrivească sunt absolut suficiente.

Geanta de tip poștaș. Este cea mai practică geantă pe care o poți achiziționa. Se poate purta în mai multe feluri (pe umăr, pe o parte, în mână sau sub braț) și este foarte încăpătoare. Alege o culoare neutră cum ar fi negru sau nude pentru a o putea asorta la mai multe ținute.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top