Connect with us

Revistateo.ro

Si-a lasat amanta insarcinata. Dupa un timp, a primit o scrisoare care l-a lasat masca

Cuplu

Si-a lasat amanta insarcinata. Dupa un timp, a primit o scrisoare care l-a lasat masca

In iubire, nu e pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste. Un barbat si-a lasat amanta insarcinata si a vrut apoi sa scape de ea. Dupa ce a aflat ca va deveni tatic, a facut tot posibilul sa nu o mai intalneasca niciodata pe Giovanna.

Cele mai multe relatii se destrama din cauza infidelitatii. Uneori, amantele sunt victime, mai ales atunci cand sunt pacalite. Giovanna este una dintre femeile care credea ca este marea dragoste, careia i s-a promis marea si sarea… pana a aflat ca va astepta un copil.

Giovanna i-a spus barbatului de care s-a indragostit ca este insarcinata intr-o intalnire la cafea. Numai ca acesta nu a dorit sa o lase pe sotia lui, despre care spunea ca o iubeste foarte mult. Mai mult, Giovanna i-a cerut sa se mute cu ea in Italia.

Spaghete si sos de rosii

Pentru ca trebuia sa isi asume intr-un fel situatia, barbatul i-a facut o propunere: ii va plati o suma lunara pana cand copilul va implini 18 ani, cu conditia ca ea sa nu mai apara in viata lui.

Giovanna s-a mutat in Italia, a nascut un baietel perfect sanatos, iar dupa doua luni i-a trimis o scrisoare fostului ei iubit. Persoana care a descoperit scrisoarea, spre ghinionul barbatului, a fost sotia. Aceasta i-a citit cu voce tare: „Spaghete, spaghete, spaghete; trei cu chiftele, doua fara. Trimite sos de rosii”. Sotul a lesinat.

CITESTE SI: Mai ceva ca in telenovele! O amanta a aparut la o nunta imbracata in rochie de mireasa si a facut o dezvaluire socanta

Lucrurile au iesit din fagasul normal, iar barbatul a fost parasit de sotie. Acum trebuie sa munceasca din greu sa trimita mult sos de rosii in Italia.

Sursa povestii: mundotkm.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top