Connect with us

Revistateo.ro

GALERIE FOTO: Machiaj toamna-iarna 2014-2015. Cum se poarta buzele

Stiri

GALERIE FOTO: Machiaj toamna-iarna 2014-2015. Cum se poarta buzele

GALERIE FOTO: Machiaj toamna-iarna 2014-2015.La fiecare sezon nou, tendinte noi in machiaj. Toamna si iarna aceasta cuvantul de ordine este rosu.

Buzele aprinse fac valuri in prezentarile colectiilor de toamna-iarna ale celor mai renumite case de moda.

Culoarea rosu aprins sau rosul vinului par sa dicteze in anotimpul rece. Prada, Trussardi, MSGM sau Max Mara si-au prezentat deja cromatica noului sezon rece. Si anume, rosul aprins sau rosul vinului, reprezinta pata de culoare intr-un sezon preponderent gri, acesta intrand in contrast cu zapada alba pe timpul iernii, ceea ce creeaza un adevarat latimotiv fashion.

Vivienne Westwood

Vivienne Westwood


Vivienne Westwood merge la sigur cu nuanta de rosu aprins aplicata pe buze. Acest tip de machiaj poate fi folosit daca va imbracati cu o helanca si accesorii cat mai fade la gat, dar si cu o geaca de piele retro.

Trussardi

Trussardi


Acest machiaj marca Trussardi poate fi folosit pentru business (daca detineti o companie si mergeti la sedinta sau orice domeniu legat de mediul corporatist) sau zi de zi, chiar si atunci cand mergeti sa faceti piata printre zapezi.

Prada

Prada


Clasic: Ten alb ca zapada si buze rosii ca sangele. Un astfel de machiaj merge cam cu orice, cu conditia ca tenul tau sa fie alb de la mama natura.

MSGM

MSGM


MSGM propune ceva mai rebel pentru sezonul rece. Acest machiaj merge cu pantaloni foarte stransi pe corp, de preferinta din piele.

Max-Mara

Max-Mara


Max-Mara pariaza pe bordo, culoare care merge de minune cu orice accesoriu argintiu sau blanuri gri ori bluze groase de iarna.

Byblos

Byblos


Byblos incearca ceva de-a dreptul fermecator. Machiajul specific filmului „The Black Swan” poate fi incercat exclusiv la evenimente care isi merita rangul: dineuri speciale, intalniri in cercuri luxuriante, petreceri cu staif.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top