Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Gafă CNN: Un lider mondial important, prezentat ca CEL MAI CĂUTAT TERORIST

Știrea despre identificarea celui mai vânat terorist, John Jihadistul, i-a făcut pe jurnaliștii de la CNN să comită o gafă impardonabilă. În vâltoarea informațiilor de ultimă oră despre Statul Islamic și strategiile lui Putin, a fost afișată imaginea liderului de la Kremlin într-un jurnal de știri care vorbea despre cum arată la față jihadistul John.

Știrea a apărut aseară la postul american de televiziune, și, în viteza pentru a da primi informația despre identificarea celui mai căutat terorist al momentului, cel care apare în videoclipurile Statului Islamic decapitând cetățeni de diferite naționalități îmbrăcați în portocaliu. CNN spune că au existat anumite probleme tehnice, motiv pentru care a apărut fotografia lui Putin pe ecran, și a nu jihadistului adevărat.

CITEȘTE ȘI: EGIPTUL A BOMBARDAT STATUL ISLAMIC

Sursă foto: captură CNN

Sursă foto: captură CNN

Cu toate acestea, Daily Mail a publicat adevărata fotografie a jihadistului John, titrând „EXCLUSIV: Prima fotografie a unui elev cu chip angelic care a devenit în timp cel mai vânat om din lume”. Iată mai jos fotografia postată pe site-ul britanic cu adevăratul John, căutat pentru terorism.

Sursă foto: dailymail.co.uk

Sursă foto: dailymail.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top