Connect with us

Revistateo.ro

Fratele Mădălinei Manole, adevărul despre nepotul său: „Nu l-am văzut niciodată...”

Staruri

Fratele Mădălinei Manole, adevărul despre nepotul său: „Nu l-am văzut niciodată…”

La opt ani de la plecarea dintre noi a Mădălinei Manole, familia acesteia suferă în continuare la fel de mult și încearcă să găsească răspunsuri la unele lucruri rămase nerezolvate.

Marian Manole, fratele Mădălinei, este în continuare la fel de afectat de faptul că și-a pierdut sora. Cei doi au avut o relație foarte apropiată, iar ce s-a întâmplat după ce Mădălina a plecat dintre noi a fost și mai dureros.

Bărbatul a fost întrebat de câte ori și-a văzut nepotul în tot acest timp, mai ales că părinții Mădălinei și Petru Mircea, soțul artistei, s-au luptat în instanță ani de zile.

Citește și: Ion Manole, dezvăluiri despre Mădălina Manole! De ce se ducea atât de des în America

„În 8 ani de zile nu l-am văzut niciodată deoarece Petru Mircea nu ne-a permis acest lucru, deși noi avem o hotărâre judecătorească prin care ne este permisă vizitarea acestuia!”, a spus Marian Manole pentru wowbiz.ro.

Cât despre informațiile conform cărora fiul Mădălinei, Petru jr, ar ști ce s-a întâmplat cu mama lui, Marian Manole crede altceva.

Citește și: Camelia Mitoșeru, despre Mădălina Manole: „Mi s-a părut groaznic…”

„Nu cred că nepotul meu știe ce s-a întâmplat cu mama lui. Încă este prea mic. Este doar o părere personală. Încerc în mod repetat să iau legătura cu Petru Mircea, dar mă izbesc mereu de refuzul lui!”, a mai spus Marian Manole.

Tatăl Mădălinei este foarte bolnav

Fratele artistei a dezvăluit că nici tatăl său nu se simte foarte bine și că nu face față cheltuielilor pentru a-și lua medicamentele necesare.

„Tatăl meu este foarte bolnav, e adevărat. Își duce traiul ca un pensionar de 75 de ani. Pot spune că nu face față cheltuielilor necesare pentru medicamentație!”, a mai spus Marian Manole.

În anul 2017, mama Mădălinei s-a stins din viață cu regretul că nu și-a văzut nepotul timp de peste șase ani. Pe data de 14 iulie 2010, Mădălina Manole a fost găsită fără viață în vila sa din Otopeni, chiar în ziua în care împlinea 43 de ani. Anchetatorii au ajuns la concluzia că artista și-a luat viața.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top